Pixel 3 XL fångad på kamera och visar upp en enorm flärp

Vi har fått se ett antal rendrade bilder av den kommande Pixel 3 XL, men nu verkar det som att vi äntligen fått se riktiga bilder av mobilen - och den ger inte direkt det bästa första intrycket.

Bilderna delades från en av MobileSyrups läsare och ska ha tagits på en spårvagn i Toronto. De visar upp en mobil med en enorm flärp och med det menar vi inte bara en bred flärp, utan en som dessutom sträcker sig längre ned på skärmen än vad vi är vana att se.

Detta kommer inte som en fullständig överraskning, då flärpen haft en liknande storlek i tidigare rendrade bilder vi fått se. Den känns dock mycket mer framträdande i de riktiga bilderna. En flärp i den här storleken betyder att du kommer få en oerhört tjock ram vid mobilens överkant, om du väljer att dölja flärpen genom att skugga ut skärmen runtom den.

Det finns inte särskilt mycket mer att säga kring de här bilderna, men lägg även märke till att mobilen har en ganska tjock ram vid underkanten, som förmodligen är plats för högtalaren.

Detta kan vara vår första riktiga titt på Pixel 3 XL. Källa: MobileSyrup

Detta kan vara vår första riktiga titt på Pixel 3 XL. Källa: MobileSyrup

Verkar vara äkta

Trots att vi inte kan vara helt säkra på att detta är Pixel 3 XL (speciellt då mobilen täcks av ett mobilskal), verkar bilderna stämma överens med de tidigare läckta rendrade bilderna. Det är dessutom möjligt att se ikonen för Android Pie längst ned på skärmen, som Pixel 3 XL utan tvekan kommer att använda.

Vi rekommenderar dig dock fortfarande att ta detta med en nypa salt, speciellt då (som 9To5Google noterar) batteriikonen inte verkar vara på sin vanliga Android-plats.

Det har dessutom ryktats om två olika skärmstorlekar för Pixel 3 XL - en skärm på 6,2 tum och en skärm på 6,7 tum. Bilderna verkar visa upp en mobil med en skärm på 6,2 tum, med tanke på mobilens storlek i förhållande till användarens händer. Det är något som känns vettigt, då en skärm på 6,7 tum låtit för bra för att vara sant.

Vi borde få reda på allt med säkerhet inom kort, då Pixel 3 XL förmodligen kommer att dyka upp tidigt i oktober tillsammans med den vanliga Pixel 3

  • Pixel 2 XL kommer bli tvungen att konkurrera med iPhone 11
Amanda Westberg
Content manager

Amanda Westberg älskar allt som har med gaming att göra och skriver gärna om nya spel, streams och e-sport. Som träningsfreak har hon även en förkärlek för smartklockor och håller alltid koll på de senaste modellerna och spännande nya funktioner. Filmer, serier och streamingtjänster ligger också högt upp på hennes topplista på saker att skriva om.