Förbeställningar av Google Pixel 3 sätter tydligen igång den 9 oktober

Vi vet redan att Google kommer att presentera Google Pixel 3 och Google Pixel 3 XL den 9 oktober, men nu verkar det som att du även kommer att kunna förbeställa enheterna direkt efter evenemanget.

Det är åtminstone vad Android Central påstår, som hävdar sig ha fått ett kampanjmail från Google med den informationen. Vi har ingen anledning att tvivla på hemsidan, så detta är förmodligen sant, men vi har inte sett mailet själva ännu så vi kan inte vara helt säkra på att det är sant.

Mailet verkar dessutom visa upp siffran tre, som skiftar mellan färgerna svart, vitt och mint, så det känns uppenbart att Google Pixel 3-serien kommer att släppas i dessa nyanser.

Detta är inte första gången vi fått se en hint om dessa färger, men tidigare läckta bilder visade dock upp Google Pixel 3 med en mintfärgad strömknapp, så det kan hända att vi bara kommer att få se två färger på själva mobilerna med mintfärgade detaljer.

(OBS. Länkar i denna artikel kan vara skrivna på engelska)

Mer än Pixel 3

Slutligen verkar mailet föreslå några frågor att ställa till Google Assistant, som bland annat "Vad handlar tillkännagivandet om?", "När kommer ni göra tillkännagivandet?" och "Hur kan jag få reda på mer om tillkännagivandet?".

Svaren avslöjar inte särskilt mycket, men ett svar lyder "Det verkar ha något att göra med en ny mobil - och kanske, men bara kanske några andra nya saker." Det är inte klart vad detta skulle kunna vara för något, speciellt då Google Pixel Watch förmodligen inte kommer att lanseras i år, men vi kommer att få reda på detta snart ändå.

Via PocketNow

Amanda Westberg
Content manager

Amanda Westberg älskar allt som har med gaming att göra och skriver gärna om nya spel, streams och e-sport. Som träningsfreak har hon även en förkärlek för smartklockor och håller alltid koll på de senaste modellerna och spännande nya funktioner. Filmer, serier och streamingtjänster ligger också högt upp på hennes topplista på saker att skriva om.