De fem kamerorna på LG V40 ThinQ beskrivs i en detaljerad ny läcka

Även om LG själva mer eller mindre har bekräftat att LG V40 ThinQ kommer att ha fem kameror, har vi inte fått höra särskilt mycket om dem ännu, men nu har en ny läcka dykt upp som fyller i några av luckorna.

Evan Blass (som har en bra historik) delade en bild på Twitter, som visade upp varje lins på kameran och vad de var designade för. Detta avslöjade att kamerauppsättningen på baksidan av LG V40 ThinQ kommer att bestå av ett vanligt objektiv, samt ett supervidvinkels- och ett telefotoobjektiv.

Det är något som borde resultera i en väldigt mångsidig kamera. Både LG G7 ThinQ och LG V35 ThinQ har vanliga och vidvinkelsobjektiv, så detta lägger alltså till ett telefotoobjektiv i mixen som borde låta dig komma närmare dina motiv än tidigare. Den här kamerauppsättningen skiljer sig även lite från den på Huawei P20 Pro, som har ett vanligt objektiv, samt ett svartvitt och ett telefotoobjektiv.

(OBS. Länkar i denna artikel kan vara skrivna på engelska)

Den främre kameran däremot verkar ha både ett vanligt objektiv och ett vidvinkelsobjektiv, något som återigen ger dig många valmöjligheter när du tar bilder.

Inget av detta har bekräftats ännu, så du bör som vanligt ta allt med en nypa salt. Detta är dock inte första gången vi fått höra om att den bakre kamerauppsättningen kommer ha den här kombinationen av objektiv, då en tidigare läcka avslöjade att mobilens vanliga objektiv kommer att ha 20 megapixel, medans vidvinkelsobjektivet och telefotoobjektivet kommer att ha 16 respektive 13 megapixel.

Certifierad

Detta är dock inte de enda nyheterna kring LG V40 ThinQ vi har, då mobilen dessutom verkar ha fått en Bluetooth SIG-certifiering (Special Interest Group). Specifikt verkar det som att hela fem versioner av mobilen fått certifieringen, något som upptäcktes av MySmartPrice.

Detta avslöjar inte särskilt mycket utöver närvaron av Bluetooth 5.0, men tyder på att mobilen med största sannolikhet är väldigt nära lansering. I och för sig behöver vi väl inte mer bevis för det, eftersom LG redan bekräftat att de kommer att presentera LG V40 ThinQ den 4 oktober.

Via PocketNow

James Rogerson

James is a freelance phones, tablets and wearables writer and sub-editor at TechRadar. He has a love for everything ‘smart’, from watches to lights, and can often be found arguing with AI assistants or drowning in the latest apps. James also contributes to 3G.co.uk, 4G.co.uk and 5G.co.uk and has written for T3, Digital Camera World, Clarity Media and others, with work on the web, in print and on TV.