De trådlösa hörlurarna Beats Studio 3 får gulddetaljer och nya högtflygande färger

De trådlösa hörlurarna Beats Studio 3.

Beats by Dre håller på att släppa en helt ny serie av deras trådlösa premiumhörlurar Beats Studio 3, som först släpptes i slutet av 2017.

Den nya Skyline Collection-serien kommer att ha samma interna specifikationer och aktiva brusreducerande funktioner som de ursprungliga modellerna, men med ett nytt och fräscht utseende.

Beats Studio 3 kommer att finnas tillgängliga i tre nya lyxiga färger, nämligen Midnight Black, Crystal Blue, Desert Sand och den tidigare tillgängliga Shadow Gray. Alla fyra färger har dessutom fått lite nya gulddetaljer på bland annat Beats-logon.

De nya färgerna läggs till bland de ursprungliga färgerna White, Blue, Black/Red, Porcelain Rose och den gamla vanliga Matte Black.

Trots det betydligt lyxigare utseendet, kommer de nya modellerna att finnas tillgängliga för samma pris (cirka 2 800 kronor) som de tidigare modellerna och förväntas bli tillgängliga under de närmaste veckorna.

(OBS. Länkar i denna artikel kan vara skrivna på engelska)

Höga förhoppningar

Vid ett tillfälle såldes det 10 enheter av Beats Studio 3-hörlurar varje minut över hela världen, strax efter att de släpptes i slutet av 2017. I vår recension förra året lovordade vi den långa batterilivslängden på 22 timmar, vid användning av den aktiva brusreduceringen och den 40 timmar långa batterilivslängden vid normal användning. Hörlurarna fick dock några minuspoäng för den något svaga basen.

Beats-hörlurarna har alltid varit lika mycket ett livsstil-föremål som ett ljudtillbehör och nu ser de verkligen bättre ut än någonsin.

Amanda Westberg
Content manager

Amanda Westberg älskar allt som har med gaming att göra och skriver gärna om nya spel, streams och e-sport. Som träningsfreak har hon även en förkärlek för smartklockor och håller alltid koll på de senaste modellerna och spännande nya funktioner. Filmer, serier och streamingtjänster ligger också högt upp på hennes topplista på saker att skriva om.