Samsung Galaxy Note 9:ään näyttäisi tulevan vaikuttavat komponentit

Meille on vielä hieman epäselvää, missä vaiheessa Galaxy Note 9 ilmestyy markkinoille, mutta uskoisimme sen tapahtuvan syksyyn mennessä. Viimeisimmässä vuodossa on listaus tulevan lippulaivan mahdollisista komponenteista – ja se vetää kilpailijat kalpeiksi.

"Sisäpiiriläinen", joka on aiemmin antanut luotettavia tietoja, kertoi Android Headlinesille, että yksi Galaxy Note 9:n versioista olisi varustettu jopa 8 Gt:lla RAM-muistia ja 512 Gt:llä tallennustilaa. Ne olisivat selkeät huippulukemat Samsungin aiempiin puhelimiin verrattuna, sillä nykyisessä lippulaivassa, Samsung Galaxy S9 Plussassa on 6 Gt RAM-muistia ja 256 Gt tallennustilaa.

Vuodon lähde kertoo kuitenkin, etteivät tekniset tiedot ole vielä kiveenhakattuja ja lisää, että puhelin ei välttämättä päätyisi kaikille markkinoille yhtä tehokkaalla kokoonpanolla. Samsungilla onkin ollut tapana tarjota eritasoisia malleja eri markkinoille.

Muut Note 9 -huhut

Samaisen lähteen mukaan Galaxy Note 9:ssä nähtäisiin myös uusi ruskea Teddy Brown -väritys. Hyvällä tuurilla puhelimeen saadaan jopa lasin alle upotettu sormenjälkitunnistin, mutta se ei vaikuta tällä hetkellä kovin todennäköiseltä.

Odotamme Galaxy Note 9:ään Galaxy S9 -puhelimista tuttua Snapdragon 845 -suoritinta. Sen lisäksi uutuudessa nähtäisiin Bixby 2.0, joka olisi merkittävä päivitys Samsungin omaan digitaaliseen assistenttiin. Joidenkin huhujen mukaan Galaxy Note 9:ään asennettaisiin myös suuri, jopa 4 000 mAh:n akku.

Näytön koko on säilynyt yhä tarkoin varjeltuna salaisuutena, mutta olemme kuulleet, että se saattaisi kasvaa nykyisestä 6,3 tuumasta 6,4:ään tuumaan. Puhelimen fyysinen koko saattaa siitä huolimatta säilyä ennallaan, jos Samsung onnistuu pienentämään näytön reunoja entisestään.

David Nield
Freelance Contributor

Dave is a freelance tech journalist who has been writing about gadgets, apps and the web for more than two decades. Based out of Stockport, England, on TechRadar you'll find him covering news, features and reviews, particularly for phones, tablets and wearables. Working to ensure our breaking news coverage is the best in the business over weekends, David also has bylines at Gizmodo, T3, PopSci and a few other places besides, as well as being many years editing the likes of PC Explorer and The Hardware Handbook.