Ny Nintendo Switch-modell kan komme i 2019

Nintendo har tradisjon for å fikle med maskinvaren i sine konsoller, fra alle de estetiske endringene av Game Boy Advance til rekonfigurasjonen av Wii, og nå ser det ut som de kommer til å gi Switch den samme behandlingen. 

Det er Wall Street Journal som melder at en oppdatert versjon av Switch kan fylle hyllene i 2019 som et ledd i å «opprettholde salgstakten av produktet», i følge «leverandører og andre med direkte kjennskap til denne planen». 

Så langt er det få detaljer om den faktiske oppgraderingen, men WSJ hinter til at LCD-skjermen kan være blant tingene som får en oppgradering. 

Switch går online

Om Switch skal følge i fotsporene til tidligere Nintendo-konsoller som 3DS, så er det sannsynlig at en eventuell oppgradering ikke kommer til å være spesielt omfattende. 

I motsetning til oppgraderingene av Xbox One X og PS4 Pro, så vil det antageligvis ikke være verdt ventetiden mot slutten av 2019, om du allerede går og lurer på om du skal ha en Switch.

Det er også lite detaljer hva gjelder en eventuell ytelsesoppgradering, og brukere har meldt problemer med batteritid tidligere så en ny modell bør nok forsøke å adressere dette problemet også. 

Uansett, med lanseringen av Nintendo Switch Online, så ser det ikke ut til at populariteten til den nye konsollen kommer til å avta med det første. 

Kilde: Ars Technica