Mission: Impossible - Fallout kommer till PUBG i nytt evenemang

Spelare på PUBG mobil har nu tillgång till massa nytt innehåll med Mission Impossible-tema, efter att Battle Royale-spelet tillkännagivit ett månadslångt evenemang i augusti.

Mission Impossible: Fallout är den senaste filmen i Tom Cruises actionserie och passar in perfekt i PUBGs tuffa alla-mot-all spelläge, där 100 spelare slåss om att bli den siste kvar.

(OBS. Länkar i denna artikel kan vara skrivna på engelska)

Evenemanget introducerar en rad nya skins och anpassningsbara fallskärmar, tillsammans med nya spelbelöningar och utmaningar med teman som passar actionfilmen, som just nu spelas i biografer världen över.

Spelare kan också välja att ställa in spelets bakgrundsmusik till ett Mission Impossible-soundtrack.

This is war

PUBG har över 100 miljoner spelare bara på mobil sedan dess lansering i mars, även om spelets lite färggladare konkurrent Fortnite har varit det populärare valet av de två under den senaste tiden över samtliga plattformar. Fortnite kommer också att dyka upp på Android under de kommande månaderna.

Fortnite-spelare fick också njuta av ett filminspirerat evenemang i maj, där spelets ö besöktes av skurken Thanos från Marvels storfilm Infinity War.

Det verkar inte som att vi kommer få se Tom Cruise som en spelbar karaktär i PUBG (tyvärr), men all association med actionstjärnan kommer förmodligen vara positivt för PUBGs popularitet.

Spelets generalchef Vincent Wang, har sagt att vi kommer att få se fler evenemang som detta i framtiden, eftersom PUBG siktar på att expandera sin spelarbas ytterligare.

Amanda Westberg
Content manager

Amanda Westberg älskar allt som har med gaming att göra och skriver gärna om nya spel, streams och e-sport. Som träningsfreak har hon även en förkärlek för smartklockor och håller alltid koll på de senaste modellerna och spännande nya funktioner. Filmer, serier och streamingtjänster ligger också högt upp på hennes topplista på saker att skriva om.