Er du klar til mere Westworld?

Westworld
(Image credit: HBO Max)

Westworld er en mørk odyssé om skæbnen for de selvbevidste livsformer på jorden. Sæson 4 af HBO Original-serien har premiere den 27. juni på HBO Max.

 I hovedrollerne ses Evan Rachel Wood, Emmy-vinderen Thandiwe Newton, Ed Harris, Jeffrey Wright, Tessa Thompson, Luke Hemsworth, Aaron Paul og Angela Sarafyan.

Oscar-vinderen Ariana DeBose (West Side Story) slutter sig i denne sæson til rollebesætningen som gæstestjerne.

Westworld er skabt af Jonathan Nolan & Lisa Joy, som er executive producers sammen med Alison Schapker, Denise Thé, J.J. Abrams, Athena Wickham, Richard J. Lewis og Ben Stephenson. Westworld er produceret af Kilter Films og Bad Robot Productions i samarbejde med Warner Bros. TV og er baseret på filmen skrevet af Michael Crichton.

Sæson fire af Westworld består af otte afsnit og har premiere den 27. juni på HBO Max.

Michael Kilschow Hansen
Redaktør / Nyhedsjournalist

Michael har arbejdet journalistisk næsten hele sit arbejdsliv - og har i årenes løb beskæftiget sig med online nyhedsmedier, radio, tv, ugeblade, magasiner, musik- og filmjournalistik. Michael har været en del af TechRadar Danmark-teamet siden januar 2021. 

Han eeelsker sin iPhone, sin iPad og sin iMac - men på et ikke-religiøst niveau, og er voldsomt nysgerrig på, hvad andre tech-brands kan tilbyde.

Arbejde og hobby mødes i en smuk fusion, når der skal skrives om streamingtjenester og deres indhold, nye premierer på serier, film og spændende dokumentarprogrammer.