Video av Oppo F9 visar upp en ny unik tvist på flärpen

Mobilen har en vacker gradient färg och en minimalistisk flärp som är inspirerad av vatten. Oppos nyligen tillkännagivna F9 Pro-mobil har visats upp från alla vinklar i en officiell video teaser för den kommande enheten.

Den har kallats för "Waterdrop Screen" och skärmen på F9 Pro har en nästan ramfri design med en mycket liten vattendroppsformad flärp (som påminner om den på Essential Phone), där mobilens främre kamera är placerad.

På mobilens baksida kan vi se att Oppo F9 Pro kommer ha en fingeravtrycksläsare och en fantastiskt vacker gradient färg, med färgalternativ som Sunrise Red, Twilight Blue och Starry Purple. Du kan kolla in videon nedan.

Även om videon slutar innan den hinner börja diskutera enhetens specifikationer, visar den upp att Oppo F9 Pro kommer ha en funktion för VOOC Flash Charge, som ger dig två timmars samtalstid från bara 5 minuter laddning.

Det verkar dock som att den kinesiska tillverkaren bestämt sig för att behålla den föråldrade ingången för mikro-USB för laddning och dataöverföring på F9 Pro, som är något av en besvikelse.

Enligt Gadgets Now, antas Oppo F9 Pro ha en skärm på 6,3 tum med en upplösning på 1 080 x 2 280, ett åttakärnigt chipset, 4 GB RAM, ett batteri med 3 500 mAh, ett Mali-G72 grafikkort och 64 GB internminne med möjlighet till expandering via ett mikroSD.

Oppo F9 Pro planeras för närvarande att lanseras i Indien, samt Vietnam och Filippinerna (där den kommer att heta Oppo F9) den 15 augusti. Vi har ännu inte fått någon information om när enheten kommer att dyka upp i andra regioner, men vi förväntar oss officiella tillkännagivanden från företaget inom kort.

  • Är du inget fan av Waterdrop Screen? Kolla in vår recension om den flärp- och ramfria Oppo Find X
Amanda Westberg
Content manager

Amanda Westberg älskar allt som har med gaming att göra och skriver gärna om nya spel, streams och e-sport. Som träningsfreak har hon även en förkärlek för smartklockor och håller alltid koll på de senaste modellerna och spännande nya funktioner. Filmer, serier och streamingtjänster ligger också högt upp på hennes topplista på saker att skriva om.