Ny bild på Samsung Galaxy Note 9 föreslår att mobilen är identisk med Note 8

Vi har sett ett antal bilder på Samsung Galaxy Note 9 nu, men en ny bild kan ge den hittills närmaste titten på mobilen och den känns väldigt, väldigt bekant. Faktum är att den nästan ser identisk ut med Samsung Galaxy Note 8.

Bilden delades på AndroidHeadlines och ska tydligen komma från en "pålitlig källa", som uppenbarligen ska vara så trovärdig att hemsidan anser detta som en bekräftelse på designen. Vi på TechRadar kommer dock att se det som ett rykte och ta det hela med en nypa salt, men det verkar stämma överens med det vi fått se tidigare.

Bilden visar bland annat upp en stor skärm med tunna ramar vid över- och nederkanten, en ensam knapp (förmodligen strömbrytaren) på högersidan och två knappar (förmodligen volym- och Bixbyknappen) på vänstersidan, precis som på Note 8.

Den främre kameran, irisskannern och sensorerna verkar också vara placerade identiskt.

(OBS. Länkar i denna artikel kan vara skrivna på engelska)

Så här kommer tydligen Note 9 att se ut. Källa: AndroidHeadlines

Så här kommer tydligen Note 9 att se ut. Källa: AndroidHeadlines

Små skillnader

Precis som AndroidHeadlines noterar, är det möjligt att ramen vid mobilens nederkant kan vara en aning mindre på den här enheten, men det är svårt att säga med säkerhet. I jämförelse med tidigare bilder kan platsen för S Pen vara lite mindre markerad, men designen har som mest fått några små justeringar.

På framsidan det vill säga. Källan har inte delat någon bild av Galaxy Note 9 från baksidan ännu, men baserat på tidigare bilder förväntar vi oss några förändringar där. Den största förändringen kommer förmodligen att bli placeringen av fingeravtrycksläsaren, som med största sannolikhet kommer att vara placerad under kamerorna.

Samsung Galaxy Note 9 kommer alltså inte att vara helt identisk med Samsung Galaxy 8, men den kommer att vara väldigt lik. Det kommer förhoppningsvis ske större förändringar på insidan.

Amanda Westberg
Content manager

Amanda Westberg älskar allt som har med gaming att göra och skriver gärna om nya spel, streams och e-sport. Som träningsfreak har hon även en förkärlek för smartklockor och håller alltid koll på de senaste modellerna och spännande nya funktioner. Filmer, serier och streamingtjänster ligger också högt upp på hennes topplista på saker att skriva om.