OnePlus 6T kan dyka upp i butik den 30 oktober

Det ryktas om att OnePlus 6T kommer att presenteras den 17 oktober och efter en ny läcka verkar det nu som att du kommer att kunna köpa mobilen från och med den 30 oktober.

Det här datumet upptäcktes av MySmartPriceAmazon India, där en lista nämner den 30 oktober som slutdatumet för förbeställningar av mobilen, något som förmodligen innebär att OnePlus 6T kommer att börja skickas ut den 30 oktober eller den 31 oktober.

Om du förbeställer mobilen kommer du tydligen att få med ett par USB-C-hörlurar och lite Amazon-poäng, men det är fortfarande inte klart om alla regioner kommer att ha samma erbjudanden.

(OBS. Länkar i denna artikel kan vara skrivna på engelska)

Informationen om OnePlus 6T som hittades på Amazon. Källa: MySmartPrice

Informationen om OnePlus 6T som hittades på Amazon. Källa: MySmartPrice

Inte bekräftat ännu

Även om Amazon är en ganska övertygande källa, rekommenderar vi att du tar den här informationen med en nypa salt, eftersom datumet kan vara felaktigt och eftersom själva listan verkar ha tagits bort.

För närvarande är vi inte ens säkra på om OnePlus 6T kommer att presenteras den 17 oktober, men vi kommer förmodligen att få höra mer om det snart. Företaget laddade nämligen nyligen upp ett inlägg på Twitter, där de skrev att de kommer att avslöja "spännande nyheter" relaterade till mobilen inom kort.

Det har redan avslöjats att OnePlus 6T kommer att ha en fingeravtrycksläsare i skärmen och en förbättrad batterilivslängd, men kommer däremot inte ha ett 3,5 millimeters hörlursuttag eller trådlös laddning. Vid det här laget finns det förmodligen inte särskilt mycket kvar att få reda på om mobilen, innan den presenteras helt och hållet.

Via GSMArena

Amanda Westberg
Content manager

Amanda Westberg älskar allt som har med gaming att göra och skriver gärna om nya spel, streams och e-sport. Som träningsfreak har hon även en förkärlek för smartklockor och håller alltid koll på de senaste modellerna och spännande nya funktioner. Filmer, serier och streamingtjänster ligger också högt upp på hennes topplista på saker att skriva om.