B&O Beoplay P6: kannettava älykaiutin, joka näyttää retrolta, mutta kuulostaa nykypäivältä

B&O Beoplay P6 yrittää lisätä hieman särmää ylitsepursuaville kannettavien älykaiutinten markkinoille. Kaiutin on valmistettu tyylikkäästä alumiinista ja siinä on tehoa huimat 215 W.

Kaiutin saattaa näyttää tutulta vanhemmille lukijoillemme, sillä se on lainannut muotoilunsa Bang & Olufsen Beomaster 6000 -vahvistimelta, jonka Jacob Jenson suunnitteli 1970-luvun puolivälissä.

Tuodakseen kaiuttimen tähän päivään, B&O Play on asentanut siihen OneTouch-painikkeen, josta saa aktivoitua erilaisia älyominaisuuksia. Kaiuttimella voi myös käyttää Siriä, Google Assistantia sekä vastaanottaa puheluita – kunhan se on vain liitetty puhelimeesi.

Osa artikkelimme linkeistä johtaa englanninkielisille sivuille. Teemme jatkuvasti töitä saadaksemme entistä useamman sivun suomen kielelle.

16 tunnin toistoaika

Toistoaika on kelvolliset 16 tuntia ja huima 215 W maksimiteho saavutetaan yhdellä 36 W D-luokan subwooferilla ja kahdella 30 W D-luokan laajakaistakaiuttimella.

Kaiutin pärjää tyylikkäästä ulkokuorestaan huolimatta ulkona jopa sateisena päivänä, sillä se on roiskeen ja pölynkestävä. Uskomme kuitenkin, että kaiutin on tarkoitettu lähinnä kannettavaksi ympäri taloa, eikä niinkään ulkokäyttöön.

The new B&O Beoplay P6.

The new B&O Beoplay P6.

Kaiuttimen metallista muotoilua on pehmennetty muutamilla yksityiskohdilla, kuten nahkaisella kantokahvalla ja pehmeillä painikkeilla. Kantikkaammasta muotoilustaan huolimatta laite muistuttaakin hieman Beoplay A1:tä.

B&O Beoplay P6:n julkaisupäivä on 23.4. ja se on saatavilla sekä mustana että alumiinin värisenä. Kaiuttimen suositushinta Suomessa on 399 euroa.

Marc Chacksfield

Marc Chacksfield is the Editor In Chief, Shortlist.com at DC Thomson. He started out life as a movie writer for numerous (now defunct) magazines and soon found himself online - editing a gaggle of gadget sites, including TechRadar, Digital Camera World and Tom's Guide UK. At Shortlist you'll find him mostly writing about movies and tech, so no change there then.