Den senaste Sims 4-expansionen låter dig påbörja en framgångsrik skådespelarkarriär

EA har precis meddelat det senaste expansionspaketet till Sims 4 i form av Sims 4: Get Famous. Det har ett liknande tema som det tidigare expansionspaketet Sims: Superstar och kommer låta spelare påbörja skådespelarkarriärer, där deras simmar får arbeta sin väg upp från en fattig wannabe till en rik kändis.

Simmar kan provspela för roller i reklamer och tv-serier för att få sitt stora genombrott, innan de kan klättra vidare i karriären till större filmroller. Expansionspaketet bjuder på en modern touch, där simmarna kan utöva sina roller som influencers i varje ögonblick i den nya världen Del Sol Valley.

Om dina simmar lyckas uppnå kändisstatus, kommer de konstant att bjudas in till exklusiva fester, autografsigneringar och annat skoj.

Kolla in trailern för expansionspaketet nedan:

"Med The Sims 4: Get Famous, kan spelare uppnå sina vildaste drömmar om att bli kändisar och få alla förmåner som kommer med berömmelse i The Sims 4. Allt från att umgås med andra A-kändisar i studion, till VIP-fester i bergen - din sim kan få allt," säger Grant Rodiek, producent av Sims 4. "Utvecklingsteamet har lagt till massa roligt, humoristiskt och överdådigt nytt spelinnehåll som kommer att se till att alla fans och deras simmar, kommer att få en riktigt lyxig upplevelse när de utforskar livet - den här gången i rampljuset."

The Sims 4: Get Famous kommer att finnas tillgängligt på PC och Mac från och med den 16 november.

Amanda Westberg
Content manager

Amanda Westberg älskar allt som har med gaming att göra och skriver gärna om nya spel, streams och e-sport. Som träningsfreak har hon även en förkärlek för smartklockor och håller alltid koll på de senaste modellerna och spännande nya funktioner. Filmer, serier och streamingtjänster ligger också högt upp på hennes topplista på saker att skriva om.