CES 2022: Alle de største nyhetene fra verdens største elektronikkmesse

Et banner med et prosessert Vegas-skilt i midten med diverse teknologiske produkter rundt

(Image credit: TechRadar)

CES 2022 er over og messegulvet stengt for denne gang. Fredag, 7. januar ble showets siste dag, etter at COVID-19-pandemien tvang Consumer Technology Association (CTA), organisasjonen bak messen, til å stenge ned arrangementet én dag tidligere enn planlagt.

Det er ikke den eneste forandringen pandemien brakte med seg til evenementet. På tross av at CTA valgte å avholde CES fysisk i Las Vegas var det mange selskaper som valgte ikke å ta turen, og heller vise frem sine produkter i en virtuell setting.

Mange blekker, både på nett og papir, inkludert TechRadar, valgte også å avstå fra å ta turen til Las Vegas i år. Det stoppet ikke verken oss eller andre fra å dekke CES 2022 fra våre respektive tilholdssteder. Nedenfor får du en oppsummering av aktiviteten på messegulvet og de mest interessante nyhetene fra årets største teknologiarrangement.

Merk at en del av lenkene nedenfor er skrevet av våre britiske kolleger.


Det beste fra CES 2022

De største nyhetene fra CES 2022

CES 2022: TV-er


Nye Sony A95K QD-OLED TV

Sony A95K QD-OLED TV (Image credit: Sony)

På tross av at bare noen få av foredragene nevnte TV-er kom annonseringene fra produsentene som perler på en snor i løpet av uken som gikk. Det er ingen tvil om at 2022 kommer til å inneholde godt med nye TV-modeller.

Først i rekken var Samsung, som blant annet annonserte nye QLED (LCD)-modeller som tar i bruk mini LED-baklys. Den nye serien har en redesignet brukergrensensnitt i Hjem-skjermen, som skal ha en rekke forbedringer når det gjelder layout, for ikke å snakke om en NFT-butikk (ja, dette blir et rart år) og støtte for en oppdateringsfrekvens på 144 Hz når de brukes sammen med skjermkort i Nvidia RTX 3000-familien. Samsung viste også frem et knippe microLED-baserte skjermer – men gitt produksjonskostnadene involvert, så regner vi ikke med at disse kommer til å ende opp i stuene til folk flest med det aller første.

LG holdt seg til sin sedvanlige prosedyre under CES 2022 og annonserte to nye OLED-serier – C2 og G2 – som tar i bruk de nye α9 (5. generasjon)-prosessorene. C2-serien vil være å finne i blant annet modeller på 48 og 42 tommer, noe som gjør de ekstra attraktive for gamere. Nye QNED-modeller skal også være på vei senere i år, med bedre kontroll over kontrastnivåene, noe som bør konkurrere godt med QLED-modellene Samsung annonserte.

En av de siste produsentene på banen i år var Sony – men den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves. Sony var det eneste selskapet som viste frem en ferdigstilt QD-OLED-skjerm i form av nye A95K. TV-en skal klare å produsere 200 % bedre fargemetning enn LED-baserte LCD-skjermer og ha bedre sortnivåer, bedre innsynsvinkel samt støtte for 4K ved 120 Hz. Selv om vi ikke testet modellen, så kan dette se ut som messenes beste TV, og en av de vi gleder oss mest til at kommer på markedet.

Til slutt kan vi nevne Hisense og TCL, som også introduserte en håndfull modeller under CES 2022 det er verdt å få med seg. 2022-sortimentet fra Hisense befinner seg i alle prissegmenter, og kommer i år med en modell ved navn U7K som truer med å tukte TCL 6-seriens posisjon som den beste midtsjiktsmodellen i butikkhyllene. TCL kom dessverre tomhendt til Las Vegas med tanke på nyheter om den nye 6-serien, men nevnte i forbifarten at de kommer til å lansere den neste versjonen av de mini LED-baserte TV-ene i år. Modellen TCL faktisk hadde med seg til CES var ikke akkurat noen folkemodell, for den skal koste rundt 100 000 kroner.


CES 2022: Datamaskiner og komponenter

Gaming-nettbrett: Asus ROG Flow Z13

Asus ROG Flow Z13 (Image credit: Asus)

CES 2022 kunne tilby en rekke nye avsløringer Innen datamaskiner og komponenter. Vi fikk nye laptoper, skjermkort, for ikke å snakke om en del konsepter vi håper produsentene tør masseprodusere.

Først kan vi nevne konseptet Nyx fra Alienware, som helt klart fikk oss til å spisse ørene og sitte litt lenger utpå setekanten. Idéen er i bunn og grunn en slags medie-PC som også skal kunne brukes til PC-gaming. Maskinen skal kunne strømme flere PC-spill over hjemmenettverket ditt til kompatible enheter som eksempelvis smart-TV-er, Chromebook-maskiner, nettbrett og telefoner. Tanken er å samle kraften til flere gaming-PC-er i én og samme lokale server, slik at hele familien kan strømme fra samme boks. Det høres jo ganske futuristisk ut, spør du oss.

Den andre store plattform-innovasjonen vi fikk nyss om var ASUS ROG Flow Z13, som i praksis er en Lenovo Duet 5 Chromebook med førsteklasses gaming-hardware i laptopsegmentet innabords. Resultatet er en gaming-PC i nettbrett-format.

Siden man kan få opptil et RTX 3050 Ti og en Intel Core i9-12900H-prosessor på innsiden av den hendige maskinen, så har man mer enn nok krutt tilgjengelig til å spille de seneste storspillene i 1080p med ganske så imponerende innstillinger. Det er fare for at det blir splid om hvem i redaksjonen som får lov til å teste denne villbassen.

Av andre interessante nyheter finnes det et knippe nevneverdige fremskritt innen skjermkort og prosessorer, samt en del nye gamingskjermer med 4K-oppløsning og ganske så aggressive oppdateringsfrekvenser. Intel viste blant annet frem sine nye Alder Lake-baserte laptop-prosessorer og AMD annonserte den nye AMD 6000-serien til bærbare maskiner. Nå som både AMD og Intel støtter DDR5 i strømgjerrige prosessorer myntet på laptoper kan det bli en virkelig interessant utvikling i markedet fremover.

Nvidia annonserte også sitt nye skjermkortflaggskip RTX 3090 Ti under CES 2022, et kort svært få kommer til å få stifte bekjentskap med, sammen med RTX 3050, det første «billigkortet» basert på Ampere-arkitekturen. Nå vil man i det minste få muligheten til å bruke DLSS i rimelige maskiner, noe som kan komme godt med.


CES 2022: Mobiltelefoner

Vivo V23 Pro

The Vivo V23 Pro (Image credit: Vivo)

De to telefonlanseringene som stjal flest overskrifter under CES var Samsung Galaxy S21 FE, en (på sikt, antar vi) rimeligere variant av den populære S21-modellen, og OnePlus 10 Pro – selv om sistnevnte strengt tatt ikke var en lansering, men mer et ertende frempek mot det faktiske lanseringsarrangementet, som finner sted i Kina den 11. januar.

Vi ble introdusert for en rekke budsjettmodeller også. Fire Nokia-telefoner ble vist frem, samt to nye TCL-enheter. Vi fikk også se et par overraskende rimelige 5G-modeller, men om alle (eller noen av disse) kommer til Norge gjenstår å se.

Favoritten i redaksjonen var likevel Vivo V23-serien – svært smekre telefoner med et selfiesystem i toppklassen, og en av presentasjonene vi nok kommer til å huske lengst fra årets messe.

Som vanlig var ikke smarttelefoner det mest interessante segmentet under CES. De fleste var mer interesserte i de langt mer høylytte annonseringene innen TV- og PC-bransjen, men også bilprodusentene stjal en hel del oppmerksomhet i år.


CES 2022: Lydprodukter

Noveto N1

Noveto N1 (Image credit: Noveto)

2022 var et interessant CES-år for lydprodukter – men det var ikke de største produsentene som sto for de mest iøynefallende presentasjonene. Det var snarere miniputtene som tok ansvar for de mest innovative løsningene i år.

Et av de mest spennende produktene vi så var Noveto N1, et par usynlige hodetelefoner (ja, du leste rett.) Det hele ser litt ut som en liten lydplanke, en utrolig smart lydløsning som skyter ultralyd i retning hodet ditt som lager små lommer med lyd rett utenfor ørene dine – hvilket i praksis vil si at du kan høre på musikk uten verken å ha på hodetelefoner eller forstyrre folk rundt deg.

Vi så også en ny type element fra det ferske selskapet Mayht, som kan ende opp med å revolusjonere lyden som produseres av små høyttalere. Teknologien er kjent under navnet HeartMotion, og det spesielle designet gjør at elementene kan produsere lyd like kraftig som fra elementer ti ganger så store (i alle fall om man skal stole på det Mayht sier.) De nye vidunderne sitter allerede i en kul prototyp laget av Exegers Powerfoyle-materiale, som kan konvertere lys til energi – og da sitter man i praksis på en enhet med uendelig batteritid.


CES 2022: Wearables

En kvinne og en mann som trener med Garmin Venu 2 Plus på armen

Garmin Venu 2 Plus (Image credit: Garmin)

Vi fikk også sett et lite knippe wearables under CES 2022, der de mest interessante produktene var to nye klokker fra Garmin. Venu 2 Plus (som vi først fikk ferten av via en bildelekkasje i november) er den første Garmin-klokken med mikrofon, hvilket muliggjør at man kan føre samtaler via håndleddet midt i treningsøkten, samt bruke smartassistenten på telefonen din (uten faktisk å snakke til telefonen.)

Vivomove Sport er en nyvinning i hybridsortimentet til Garmin, og har en kombinert digital/analog-skjerm. Den har nær sagt de samme spesifikasjonene som Vivomove 3, men kommer til å bli noe rimeligere.

CES 2022 gav oss også en sniktitt på to nye Google Wear OS-smartklokker – Skagen Falster Gen 6 og Razer x Fossil Gen 6. Det viktigste salgsargumentet for disse klokkene er at man vil kunne oppgradere til Wear OS 3 senere i år.

Ellers fikk vi med oss at det ferske selskapet Movano nå utfordrer Oura med en ny smartring som vil holde styr på alle de samme dataene, til en billigere pris. Movano-ringen kan monitorere søvn, puls, pulsforandringer, pust, temperatur, oksygenmetning i blodet, antall skritt og kalorier – og selskapet satser på å ha klart systemer som kan måle blodsukker og blodtrykk i en fremtidig modell. Movano venter for tiden på godkjenning fra FDA (i USA) når det gjelder noen av sensorene, men det skal bli interessant å se hvordan disse produktene klarer seg mot enhetene fra det mer etablerte selskapet Oura, når ringene kommer på markedet senere i år.


CES 2022: Bilteknologi

Vision EQXX som kjører over en bro

Mercedes Vision EQXX EV (Image credit: Mercedes-Benz)

CES blir stadig mer bilfokusert, og 2022 var intet unntak. I år ble vi presentert for en rekke spennende annonseringer. Mercedes viste frem Vision EQXX EV med en rekkevidde på hele 1000 km (men bilen får du ikke opp i mer enn 145 km/t), mens BMW vakte oppsikt med sin nærmest magiske doning som skiftet farger, iX Flow. BMW viste også frem en såkalt Theatre Screen på 31 tommer, med en oppløsning på 8K, som selskapet har planer om å implementere i kommende biler.

Sony fikk også pulsen vår til å øke med avsløringen av konseptbilen Vision S (andre generasjon), samtidig som de gav oss et par hint om at de virkelig kommer til å satse på elektriske biler fremover. LG, på sin side, drev med sine sedvanlige rariteter når de introduserte Omnipod, det snodige selvkjørende bilkonseptet som er en slags liten stue på hjul.

Litt mer virkelighetsnært var annonseringen om at Qualcomm har innledet et samarbeid med Volvo, Honda og Renault som et ledd i at bilprodusentene nå skal begynne å bruke Snapdragon Digital Chassis – som tilbyr en rekke muligheter for tilkopling, sikkerhet og såkalt infotainment i fremtidige kjøretøy.

Noe mange Android-brukere antakeligvis kommer til å elske er Motorolas nye trådløse dongle for Android Auto-brukere. Nå trenger man aldri mer lete etter USB-kabler hvis man vil bruke Google Automotive Services i bilen. Ford ser seg antakeligvis over skulderen i år også, siden GM har annonsert en direkte konkurrent til den amerikanske klassikeren F-150 Lightning – en helt elektrisk Chevrolet Silverado.

I det følgende går vi gjennom hva alle de største produsentene annonserte under CES 2022.


CES 2022: LG

En LG UltraGear Gaming-laptop over mørk bakgrunn

(Image credit: LG)

LG var ute etter blod under CES 2022, i kjølvannet av publiseringen av en promosnutt med EGOT-vinner John Legend, som snakket varmt om CES-arrangementet «LG World Premier.»

Presentasjonen fra årets messe inkludert LGs smått snodige flyttbare TV-er og en kruttsterk ny – selskapets første – gaming-laptop. LG 17G90Q er såpass stor (17" skjerm), kraftig (Nvidia GeForce RTX 3080 Max-Q) og spennende at den allerede vant en CES 2022 innovasjonspris, før showet i det hele tatt startet.

Laptopen og de snodige TV-ene var bare starten på LG-sirkuset i år. Under finner du et knippe lenker som viser frem noe av det mest interessante fra selskapet i år.

Siste nytt fra LG under CES 2022:


CES 2022: Samsung

Jong-Hee (JH) Han, viseformann, administrerende direktør og sjef for DX (Device eXperience)-avdelingen hos Samsung

(Image credit: Samsung)

Det kan være snakk om alt fra TV-er, via telefoner til hvitevarer, for ikke å snakke om konsepter som ball- og kokkeroboter (som antakeligvis aldri kommer til å ende opp i butikkene.) Samsung viser alltid frem drøssevis med ting på CES-messen, og CES 2022 gikk sin vante gang i så måte.

Vi fikk blant annet se helt nye Samsung Galaxy S21 FE, samtidig som Samsung Galaxy S22 er rett rundt hjørnet. Samsung har også løftet sløret av sitt TV-sortiment for 2022, inneholdende en rekke nye teknologier som skal forbedre bildekvaliteten når du ser film og TV-serier, inkludert microLED, mini LED og (videreutviklingen av QLED.)

Siste nytt fra Samsung under CES 2022:


CES 2022: Sony

Sony

(Image credit: Shutterstock)

Sony hadde en stor og omfattende CES 2022-portefølje. De største overskriftene kom i kjølvannet av annonseringene av PlayStation VR 2 og PlayStation VR Sense-kontrollerne.

Vi ble ikke servert mange detaljer, men Sony bekreftet at hodesettet vil ha blant annet øyesporing (som muliggjør såkalt foveated rendring), haptisk feedback, 4K HDR og et synsfelt på 110 grader.

Sony bekreftet også at de er i ferd med å bevege seg mot produksjonen av kjøretøy med et datterselskap ved navn Sony Mobility Inc. Fra denne avdelingen fikk vi se Vision S, en bilprototyp i SUV-klassen.

Selskapet bekreftet også at de jobber med en lansering av den første Sony-produserte elbilen. Vi fikk ikke vite når lanseringen vil finne sted, men at bilen utvilsomt er på vei.

Sonys TV-teknologi var ikke en del av selve CES-showet, men selskapet avslørte likevel en del nye produkter før messen offisielt åpnet. Sony Master Series A95K blir den aller første QD-OLED-baserte TV-en tilgjengelig på markedet, og skal (følge Sony) tilby 200 % bedre fargemetning kontra LED-baserte LCD-TV-er, samt ha bedre innsynsvinkel og sortnivåer.

Siste nytt fra Sony under CES 2022:


CES 2022: TCL

TCL 30 V 5G mot stjernehimmel

(Image credit: TCL)

TCL har tatt i mot mulighetene CES gir med åpne armer, og tok i år nok en gang i bruk messen som springbrett for sine nye produkter som skal lanseres i løpet av 2022.

Under CES 2022 viste selskapet frem nye produkter innen TV og mobil. TCL bekreftet at de er i ferd med å «oppgradere hele TV-sortimentet» i år. Nøyaktig hva det vil innebære ville dog ikke selskapet avsløre riktig ennå, så få detaljer foreligger om hva konkurrentene skal få å bryne seg på.

Det vi vet per nå er at selskapets neste TV på 98 tommer heter 98R7. Apparatet er allerede til salgs i USA, der det koster 7 730 amerikanske dollar (nærmere 70 000 norske kroner), og om modellen kommer til Norge er høyst usikkert.

Vi vet også at det finnes en TCL X925 Pro-modell i omløp, en 85-tommer med 8K-oppløsning som skal ta i bruk et fantastisk lyssterkt panel, men vi har dessverre ikke sett snurten av modellen i levende live.

Når det gjelder mobiltelefoner ble vi presentert for to nye billigmodeller fra selskapet, samt tre nye nettbrett og et smartbrille-par. Telefonene var ikke spesielt spennende, men et av nettbrettene tar i bruk E Ink-teknologi med farger.

Smartbrillene virker også ganske interessante – de heter NXTWEAR Air – og har to skjermer med såkalt Full HD-oppløsning. Disse har ingen egen prosessering, så de må koples til eksisterende enheter for å fungere.

Siste nytt fra TCL under CES 2022:


CES 2022: Intel

Intel på CES

(Image credit: Intel)

Intel brukte tiden på messegulvet under CES 2022 på å introdusere en rekke nye laptop-prosessorer, som vi regner med at kommer til å dukke opp i mange bærbare PC-er og ultrabook-maskiner fremover. Selskapets nye H-serie – de kraftigste variantene i sortimentet – skal etter sigende være å finne i over 100 laptopvarianter i tiden som kommer.

Flaggskipet er Core i9-12900HK, med seks ytelseskjerner (med Hyper-threading) og åtte strømgjerrige kjerner (uten Hyper-threading.) Totalen er med andre ord 14 kjerner og 20 tråder.

Intel hevder at dette er de raskeste laptop-prosessorene noensinne, og de sies å være 28 % raskere på gaming, sammenlignet med 11980HK. Det er totalt åtte produkter i H-serien, mens P-serien har seks produkter og U-serien har fem.

Siste nytt fra Intel under CES 2022:


CES 2022: Nvidia

Nvidia CES 2022

(Image credit: Nvidia)

Nvidia viste ikke frem noen konkrete produkter fra messegulvet under CES 2022, men har likevel avslørt nye skjermkort. Selskapet kunne vise til to nye skjermkort for stasjonære maskiner og to nye ment for bruk i bærbare PC-er.

Nvidia bekreftet at nye RTX 3090 Ti er på vei, men det var snaut med detaljer rundt spesifikasjonene, og vi fikk bare tatt en ørliten kikk på selve GPU-en. Selv om vi ikke vet den konkrete prisen, så kan vi nærmest garantere at dette blir et skjermkort de færreste kan ta seg råd til.

Vi fikk også se laptopvariantene av RTX 3080 Ti og RTX 3070 Ti. Førstnevnte skal være i stand til å yte like godt som Nvidias RTX Titan-kort, men nå altså i bærbare maskiner. Du kan lese mer om disse i lenkene under.

Siste nytt fra Nvidia under CES 2022:


CES 2022: AMD

AMD-sjef Dr. Lisa Su med en Ryzen 7000-prototyp i hendene under AMDs CES 2022-pressekonferanse

(Image credit: AMD)

AMD gav oss ikke de mest spennende lanseringene under CES 2022, men det lille som ble vist frem representerer likevel viktige fremsteg og frempek mot det som kommer i år. Den nye Ryzen 6000-serien for bærbare stjal mye av oppmerksomheten.

AMD hevdet (ikke overraskende) at disse kommer til å bli kraftigere og mer strømgjerrige enn tidligere modeller, og selv om vi ikke fikk enormt med detaljer om de nye prosessorene vet vi at disse skal klare å drive enkelte laptop-modeller i 24 timer på én lading.

Siste nytt fra AMD under CES 2022:


CES 2022: Panasonic

Panasonic LZ2000 TV sittende på en stilig TV-hylle

(Image credit: Panasonic)

Panasonic brukte tiden på CES-messegulvet til å avsløre sin første OLED-TV på 77 tommer. Vidunderet går under navnet LZ2000 OLED TV og har blant annet et 4K-skjermpanel som støtter HDR og porter som støtter HDMI 2.1.

Det mest unike med modellen er hvordan lydsystemet fungerer. Dette inkluderer en ny såkalt beam-forming-teknologi i utforming og plasseringen av høyttalereelementene, som skal erstatte tradisjonelle fremadvente høyttalere. Tanken er at dette skal gi en bedre vei for lyden til lytteren.

Man kan velge mellom tre moduser. Pinpoint-modus for spesifikke lyttesteder, Area-modus for større rom og Spot-modus, hvilket er en slags mellomting mellom de to ovennevnte, og skal fokusere volumet på én spesifikk sitteplass.

Vi vet ikke hvor mye modellen kommer til å koste, men Panasonic sier at TV-en skal være i butikkene sommeren 2022, en gang mellom juni og august.

Seneste nytt fra Panasonic under CES 2022:


CES 2022: Hisense

Hisense på CES

(Image credit: Hisense)

Hisense får sjelden i nærheten av like mye omtale som storheter som Sony, Samsung og LG under CES-messen, men det er likevel verdt en titt innom selskapets bod, hvis du tusler rundt i Las Vegas Convention Center.

I år presenterte selskapet en hel del interessante modeller. Høydepunktet var den nye toppmodellen innen såkalt TriChroma Laser TV, L9G. I tillegg fikk vi se nye Hisense U7H-, U8H- og U9H-modeller, med nye mini LED-baklys og mer finkornet konstrastkontroll.


Hva med sikkerheten?

Som et svar på den raske spredningen av Omikron-varianten av COVID-19 vil en betydelig mengde dekning av CES av teknologi-media foregå over nett (dette inkluderer også TechRadar.) Det fysiske arrangementet vil likevel foregå (omtrent) som vanlig. CTA-administrasjonen delte denne uttalelsen med TechRadar:

«CES kommer til å foregå mellom 5. og 8. januar i Las Vegas, med kraftige sikkerhetstiltak på plass. Arrangementet kommer til å ha et fokus på global teknologi, inkludert innovasjoner utviklet med tanke på å bekjempe COVID-19. Tusenvis av entreprenører, bedrifter, medier og kjøpere planlegger turen til Las Vegas. Ledere på føderalt og statlig nivå samt representanter fra utenlandske nasjoner, vil være til stede. Og, vi har mottatt flere tusen nye registrerte siden sist uke. Gitt CES' omfattende helsetiltak – vaksinekrav, maskekrav og tilgjengeligheten av COVID-19-tester – i tospann med færre påmeldte og sosial distansering-forbehold, er vi sikre på at deltakere og utstillere kommer til å ha et sosial distansert, men likevel givende og produktivt arrangement.»

Flere av de største utstillerne har gjort forandringer i sine CES-planer, inkludert Microsoft, Lenovo, Meta, Amazon og Twitter (per 22. desember mener CTA å vite at antallet selskaper som ikke kommer teller 72, men bemerker også at 60 nye selskaper har meldt seg på.) Disse selskapene kommer dermed ikke til å holde pressekonferanser fysisk i Las Vegas, men de fleste kommer til å strømme presentasjonene og fungere som verter for digitale utstillinger. Disse forandringene kommer i tillegg til at en rekke produsenter har varslet om at de vil forholde seg til CES på en mer virtuell måte (LG), eller at færre medarbeidere blir sendt til messen (JLab Audio.) Du kan lese mer om dette i vår artikkel som tar for seg hvordan CES takler Omikron (på engelsk), der vi tar stilling til hva slags effekter slike store konferanser kan få.

Tross det ovennevnte vil mange store teknologifokuserte mediastørrelser, inkludert TechRadar, dekke arrangementet på avstand. Det er dog ingen grunn til bekymring, uansett om du velger å dra på CES 2022 fysisk eller om du velger å bivåne det hele fra nett, vil evenementet like fullt tilby et vell av nyheter og annonseringer. Alt dette vil være tilgjengelig for deg via et par museklikk.

CES 2022: datoer og program

Den offisielle timeplanen tilsier at CES 2022 skal foregå fra og med onsdag den 5. januar til og med lørdag den 8. januar 2022 (amerikansk tid). I dette tidsrommet vil messegulvet være åpent, og du vil kunne gå rundt og ta til deg alt de forskjellige bodene har å tilby – så lenge du har godkjent dokumentasjon på at du er vaksinert.

Som i tidligere år er det likevel to dager med pressekonferanser som kommer til å finne sted før messegulvet åpner. Disse finner sted mandag den 3. januar og tirsdag den 4. januar (amerikansk tid). Dette inkluderer «CES Unveiled», som finner sted mellom 02:00 og 05:00 tirsdag den 4. januar (norsk tid), mens de store pressekonferansene fra LG, Samsung og Sony vil foregå samme dag klokken 17:00 og vare «ut dagen» (i USA starter showet klokken 08:00, så vi regner med at det er snakk om mange og lange pressekonferanser.)

Folk flest kommer nok til å dukke opp i Las Vegas på onsdag, og CES-messegulvet vil være tilgjengelig for disse fra klokken 10:00 til klokken 18:00 (amerikansk tid, tilsvarer 19:00–03:00, norsk tid). I de følgende dagene, fra torsdag til fredag, vil messegulvet være tilgjengelig mellom 09:00 og 18:00 (amerikansk tid, tilsvarer 18:00–03:00, norsk tid.) CES 2022 vil offisielt avsluttes klokken 16:00 amerikansk tid (01:00, norsk tid), lørdag den 8. januar (eller natt til søndag her i Norge.)

Hva er det vi gleder oss til å se under det store messearrangementet?

CES 2022: Slik registrerer du deg

De beste laptopene fra CES 2021

(Image credit: SFIO CRACHO / Shutterstock)

Om man ønsker å registrere seg og ta turen til CES 2022, så er det mulig å gjøre via CES-hjemmesiden. CTA tar drøye 2600 kroner for bryderiet, og billettprisen vil gjelde for de fleste fremmøtte, inkludert alle som driver med detaljhandel. Er man derimot journalist eller analytiker vil man komme inn gratis.

The TechRadar hive mind. The Megazord. The Voltron. When our powers combine, we become 'TECHRADAR TEAM'. You'll usually see this author name when the entire team has collaborated on a project or an article, whether that's a run-down ranking of our favorite Marvel films, or a round-up of all the coolest things we've collectively seen at annual tech shows like CES and MWC. We are one.