Bedste mobiler i 2018: Test af de 15 bedste smartphones

null

Det har været en stor uge i smartphone-verdenen med lancering af Samsung Galaxy Note 9, der laver bølger med sin utrolige kraft.

Men på trods af, at Note 9 er en af de telefoner med det højeste niveau af specifikationer på markedet lige nu, ligger den også højt i forhold til pris. Mange af de funktioner telefonen har, er ikke for alle... men den har trods alt formået, at nærme sig Samsung Galaxy S9 Plus, der anses for at være den bedste telefon i verden.

Vi ved, at det ikke kun handler om dyre, super specs-telefoner hele tiden, så vi har lavet dig en handy liste over alle de bedste smartphones, du kan få på markedet lige nu, vurderet ud fra, hvad der betyder noget for dig som køber.

Vi tester telefonerne meget nøje og sørger for at kontrollere alle vinkler og funktioner – men vigtigst af alt, overvejer vi, om de har et anstændigt batteri, en god skærm, stærkt design og velfungerende kamera.

Udover det, kan de heller ikke være for ublu i pris – det er ikke alle der ønsker eller har råd til en superudgave af håndsæt, så vi har sørget for, at der er mange muligheder for dig her.

Hvis du ønsker at få et overblik over de lidt billigere smartphones, så har vi også lavet en liste over dette: de bedste billige mobiler 2018.

Er du stadig her? Tænker du stadig på, hvilken telefon du vil ud og købe? Bare rolig ... Der er hele 15 gode muligheder at vælge imellem.

  • Nogle links i denne artikel tager dig til sider skrevet på engelsk. Vi arbejder hele tiden på oversættelse og opdatering af disse links.
Image 1 of 5

Image 2 of 5

Image 3 of 5

Image 4 of 5

Image 5 of 5

1. Samsung Galaxy S9 Plus

Den bedste Android-telefonen på markedet

Lanceringsdato: Marts 2018 | Vægt: 189 g | Mål: 158,1 x 73,8 x 8,5 mm | OS: Android 8 | Skærmstørrelse: 6,2 tommer | Opløsning: 1440 x 2960 | CPU: Exynos 9810 | RAM: 6 GB | Lagring: 64/128 GB | Batteri: 3500 mAh | Kamera: Dobbelt 12 MP | Frontkamera: 8 MP

Fantastisk byggekvalitet
Særdeles gode billeder ved svagt lys
Batteriet holder ikke lige så længe som enkelte andre

Samsung Galaxy S9 Plus er en stor telefon, der er designet til store hænder – og rummer det allerbedste af, hvad der findes på smartphone-markedet. Det er sat sammen i en overbevisende pakke, som vi har elsket at teste.

Skærm: Målinger af 6,2 tommer Super AMOLED-skærmen viser, at det er en af de bedste på markedet, med fantastiske farver, god dynamisk bredde og generelt den bedste brugeroplevelse, du kan få på en mobiltelefon.

Batterilevetid: Batteriets levetid er bedre end i S9, takket være 3500mAh-batteriet. Men samtidig er dette den svageste del af telefonen, og vi kunne ønsker, at den var bedre.

Kamera: S9 Plus-kameraet er et af de bedste på markedet, og dual shutter-funktionen giver dig mulighed for at tage yderst gode billeder i svagt lys. Farverne kan være lidt udflydende ved stærkere eksponering, men sensoren, som har indbygget hukommelse, producerer billeder med meget lidt støj.

Minikonklusion: Hvis du leder efter en stor telefon med alle de nye funktioner, er Galaxy S9 Plus telefonen til dig.

Læs hele vores anmeldelse af: Samsung Galaxy S9 Plus