Bedste mobiler i 2018: Test af de 14 bedste smartphones

null

Vi er kommet igennem 1. halvår af 2018, og nu er det tid til at opdatere listen over de bedste mobiltelefoner.

Der er enormt mange muligheder, når det gælder om at finde den rette mobil, og markedet kan være svært at overskue. Det er nok grunden til, at du har klikket ind på netop denne side.

TechRadar bruger meget tid på at teste de nyeste og bedste mobiler og forsøger at finde topscorerne, når det gælder kamera, skærm, design og batterilevetid. Vi giver dig her resultaterne af vores grundige tests.

Der er kommet nogle nye mobiler på listen i denne måned, og de er lidt specielle. Det er mobiler, der er fyldt med højkvalitetsspecifikationer, men sælges til en pris, der må gøre de større konkurrenter bekymrede. De er næsten 66 procent billigere, men præsterer nogenlunde det samme.

OnePlus 6 og Honor 10 har begge meldt sig ind i kampen, så tjek listen for at se, hvor de ender, men deres placering er ganske imponerende i betragtning af de lave priser. Tjek også vores anmeldelse af den spritnye Samsung Galaxy Note 9, der lander i butikkerne i Danmark den 21. september.

Som du måske allerede har opdaget, er den bedste mobiltelefon lige nu Samsung Galaxy S9 Plus den udgør en perfekt kombination af de bedste ting, vi ønsker os i en mobiltelefon. Det viser, at Samsung stadig ved, hvordan man producerer en super mobiltelefon.

Disse mobiler er det bedste af det bedste, og naturligvis har vi også haft prisen i tankerne ved udarbejdelsen af denne liste, men du kan også tjekke vores liste over de bedste billige mobiler, hvis du har et bestemt budget, du skal overholde.

  • Nogle links i denne artikel tager dig til sider skrevet på engelsk. Vi arbejder hele tiden på oversættelse og opdatering af disse links.
Image 1 of 5

Image 2 of 5

Image 3 of 5

Image 4 of 5

Image 5 of 5

1. Samsung Galaxy S9 Plus

Den bedste Android-telefonen på markedet

Lanceringsdato: Marts 2018 | Vægt: 189 g | Mål: 158,1 x 73,8 x 8,5 mm | OS: Android 8 | Skærmstørrelse: 6,2 tommer | Opløsning: 1440 x 2960 | CPU: Exynos 9810 | RAM: 6 GB | Lagring: 64/128 GB | Batteri: 3500 mAh | Kamera: Dobbelt 12 MP | Frontkamera: 8 MP

Fantastisk byggekvalitet
Særdeles gode billeder ved svagt lys
Batteriet holder ikke lige så længe som enkelte andre

Samsung Galaxy S9 Plus er en stor telefon, der er designet til store hænder – og rummer det allerbedste af, hvad der findes på smartphone-markedet. Det er sat sammen i en overbevisende pakke, som vi har elsket at teste.

Skærm: Målinger af 6,2 tommer Super AMOLED-skærmen viser, at det er en af de bedste på markedet, med fantastiske farver, god dynamisk bredde og generelt den bedste brugeroplevelse, du kan få på en mobiltelefon.

Batterilevetid: Batteriets levetid er bedre end i S9, takket være 3500mAh-batteriet. Men samtidig er dette den svageste del af telefonen, og vi kunne ønsker, at den var bedre.

Kamera: S9 Plus-kameraet er et af de bedste på markedet, og dual shutter-funktionen giver dig mulighed for at tage yderst gode billeder i svagt lys. Farverne kan være lidt udflydende ved stærkere eksponering, men sensoren, som har indbygget hukommelse, producerer billeder med meget lidt støj.

Minikonklusion: Hvis du leder efter en stor telefon med alle de nye funktioner, er Galaxy S9 Plus telefonen til dig.

Læs hele vores anmeldelse af: Samsung Galaxy S9 Plus