OnePlus 6 är troligen nära förestående nu när OnePlus 5T sålt slut i hela Europa

Vi har sett så många smakprov och ledtrådar om OnePlus 6 nu att den måste vara påväg snart. OnePlus har idag avslöjat att OnePlus 5T är helt slut i deras egna lager i hela Europa, vilket talar för att det inte dröjer förrän vi ser att OnePlus 6 lanseras.

Den här nyheten kommer efter att mobiltelefonen också blev helt utsåld i USA för några veckor sedan, vilket pekar mot att OnePlus 5T kan bli svår att få tag på i de flesta delar av världen.

Om du fortfarande vill ha en OnePlus 5T finns de fortfarande på lager hos särskilda återförsäljare, men det är inte riktigt rätt tid för att köpa den just nu. OnePlus 6 säkert är påväg att lanseras mycket snart, eftersom OnePlus säkert vill börja sälja mobiltelefoner igen så snart som möjligt.

Ligger efter i planeringen

Det är värt att anmärka att i tillkännagivandet om att OnePlus 5T säljer slut i hela Europa sa OnePlus också att de inte hade räknat med att det skulle gå såhär fort – vi får alltså kanske vänta lite till på OnePlus 6.

Hur som helst, om man ska tro på de senaste ryktena kommer det ett tillkännagivande i april, den nya mobiltelefonen kanske är här redan om några veckor. Och vi vet ganska mycket om den: att den kommer innehålla ett Snapdragon 845 chipset, 8GB RAM, 256GB lagringsytrymme, en utskjutande detalj på toppen av skärmen (notch på engelska) och en uttag för hörlurar, vilket pekar på att det kommer bli ett typiskt flaggskepp under 2018.

Eftersom 5T har såld slut borde vi kunna ta reda på allt annat om OnePlus 6 snart.

James Rogerson

James is a freelance phones, tablets and wearables writer and sub-editor at TechRadar. He has a love for everything ‘smart’, from watches to lights, and can often be found arguing with AI assistants or drowning in the latest apps. James also contributes to 3G.co.uk, 4G.co.uk and 5G.co.uk and has written for T3, Digital Camera World, Clarity Media and others, with work on the web, in print and on TV.