Sommersalg i PlayStation Store: Blodige spill til koselige priser

På tide å teste «Wildlands», «Battlefield 1», «Titanfall 2» og «For Honor» – hvis du ikke allerede har gjort det, selvfølgelig ...

Vi er vant til at PlayStation Store kutter litt i prisene til tider, spesielt på de litt eldre titlene. Men priskuttene vi har funnet fram til under årets sommersalg, er muligens verdt å ta til etterretning.

Nei, spillene er kanskje ikke sprengferske lenger, men de var populære da de kom og har fremdeles mye moro å by på.

Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands

Ubisofts største åpne verden, med vakker og variert natur – i sterk kontrast til all djevelskapen som befinner seg der. Du skal – helst i følge med et knippe venner – rydde opp i all ugagnen i Bolivia gjennom å eliminere narkokartellet Santa Blanca.

«Ghost Recon: Wildlands» for 179,- i PlayStation Store

«Ghost Recon: Wildlands» for 179,- i PlayStation Store
Spillet er satt ned fra 649 kroner, noe som tilsvarer et avslag på drøye 72 prosent. Også spillets Deluxe og Gold Edition er kuttet i pris, henholdsvis med 70 og 61 prosent.

For Honor

Om du er litt mer gammeldags i stilen, og trives bedre med samuraisverd og øks enn med rifle, burde du gi «For Honor» en sjanse. Du kan spille som ridder, viking eller samurai og utfordre deg selv med spillets nyskapende kampsystem.

«For Honor» til 139,- i PlayStation Store

«For Honor» til 139,- i PlayStation Store
Også dette spillet kostet 649,- i utgangspunktet, hvilket betyr et pent prisavslag på 78 prosent. Deluxe og Gold Edition kan under salget kjøpet for henholdsvis 219 og 349 kroner. 

Battlefield 1 + Titanfall 2

Disse to spillene ble godt mottatt da de skjøt seg inn på markedet for snaut to år siden. Og for prisen av en slikk og ingenting får du nå altså begge to. «Battlefield 1» tar deg tilbake til første verdenskrig, boltmekanisme og skjøre kampfly mens «Titanfall 2» bringer deg til en nær framtid på et fjernt sted.

«Battlefield 1» + «Titanfall 2» til 179,- i PlayStation Store

«Battlefield 1» + «Titanfall 2» til 179,- i PlayStation Store
Hver for seg er disse to skytespillene verdivurdert til 309 kroner i PlayStation-butikken. Her får du en pakke bestående av begge spillene, satt ned fra 779,- som tilsvarer 77 prosent.

PlayStation Stores sommersalg varer fram til 23. august.

Les våre spillkonsolltester:
PlayStation 4 Pro | Xbox One X  | Nintendo Switch

  • Når vi i TechRadar formidler gode tilbud, er det ganske enkelt fordi vi mener informasjonen kan være verdifull for våre lesere. Vi forblir helt uavhengige og tar ikke imot betaling for artikler som denne.
Sindre Grading