OnePlus 6T saattaa saapua vasta 15. tammikuuta

OnePlussan ilmoitus oli hämmentävä. Kiinalaisvalmistaja vihjasi järjestävänsä julkistustilaisuuden 15. tammikuuta, joten voisimme nähdä uuden OnePlus 6T:n tai jopa OnePlus 7:n heti vuodenvaihteen jälkeen. Päivämäärä ei kuitenkaan vaikuta aivan loogiselta.

Vihje julkaistiin OnePlussan virallisella tilillä kiinalaisessa sosiaalisessa mediassa, Weibossa. Julkaisussa oli teksti: "Aseta tavoite uudelle vuodelle. Nähdään 15. tammikuuta 2019". Siinä oli lisäksi kuva OnePlus 6:n kalenterista, johon oli merkattu päivämäärä 15. tammikuuta sekä teksti "tavoitteet tulevalle vuodelle". 

Siinä ei siis ole mitään tarkempia tietoja julkaistavasta laitteesta, mutta olettaisimme kyseessä olevan OnePlus 6T.

Meitä kuitenkin hämmentää julkaisun ajoitus, sillä sekä OnePlus 5T että OnePlus 3T julkaistiin aikanaan marraskuussa.

Emme tosin ole kuulleet vielä juurikaan huhuja tulevasta OnePlus 6T:stä, joten voisi olla mahdollista, ettei valmistaja julkaisisi lainkaan T-mallia, vaan siirtyisi suoraan OnePlus 7:ään. Se vaikuttaisi kuitenkin hieman epätodennäköiseltä, sillä OnePlus 6 julkaistiin vasta toukokuussa 2018.

Jotain tärkeää on tapahtumassa 15. tammikuuta. Lähde: OnePlus / Weibo

Jotain tärkeää on tapahtumassa 15. tammikuuta. Lähde: OnePlus / Weibo

Suuria muutoksia?

Jos kyseessä on kumpi hyvänsä puhelimista, OnePlus muuttaisi täysin aiempaa julkaisuaikatauluaan.

On toki mahdollista, että valmistaja julkaisisi jotain aivan muuta kuin uuden puhelimen. Kyseessä saattaa tietysti olla myös pienempi päivitys, kuten uusi lisälaite tai rajoitettu erä erikoisempaa värivaihtoehtoa. OnePlus kuitenkin mainostaa uutuutta niin hyvissä ajoin, että kyseessä täytyy olla jokin merkittävä julkistus.

Vahvin veikkauksemme on OnePlus 6T, mutta kyseessä saattaa todella olla mikä tahansa päivitys. Suosittelemmekin laittamaan päivän muistiin jo tässä vaiheessa.

Lähde: Android Community

James Rogerson

James is a freelance phones, tablets and wearables writer and sub-editor at TechRadar. He has a love for everything ‘smart’, from watches to lights, and can often be found arguing with AI assistants or drowning in the latest apps. James also contributes to 3G.co.uk, 4G.co.uk and 5G.co.uk and has written for T3, Digital Camera World, Clarity Media and others, with work on the web, in print and on TV.