Skarp pris på eksklusive hovedtelefoner fra Bowers & Wilkins

Foto: Bowers & Wilkins

Hvis du hører til de, der ikke sætter hvad som over dine ører for at høre musik, er det absolut værd at tjekke HiFi Klubbens aktuelle tilbud på hovedtelefonerne B&W PX

De luksuriøse, trådløse hovedtelefoner med aktiv støjreduktion er lige nu nedsat fra 2.899 kr. til 1.999 kr., hvilket med andre ord vil sige, at du har mulighed for at spare 900 kr. – eller 31 procent. 

Bowers & Wilkins PX hovedtelefoner| 2.899,- 1.999,– | 31%|HiFi Klubben 

<a href="https://track.adtraction.com/t/t?variant=BWPXWGO&a=1333116021&as=1295605547&t=2&tk=1&epi=hawk-custom-tracking&url=https%3A%2F%2Fwww.hifiklubben.dk%2Fhovedtelefoner%2Fbowers--wilkins-px-tradlose-horetelefoner%2F%3Fvariant%3DBWPXWGO" data-link-merchant="hifiklubben.dk"">Bowers & Wilkins PX hovedtelefoner| 2.899,- 1.999,– | 31%|HiFi Klubben 
Med B&W PX får du et par trådløse hovedtelefoner, der ikke alene byder på en glimrende hi-fi-lydkvalitet, men også fremragende støjreduktion og mange lækre finesser.

Hovedtelefonerne, der er skabt af den velanskrevne engelske audioproducent Bowers & Wilkins, kommer i to farvevarianter: Soft Gold, som ses på billederne her, samt den mere diskrete, mørkegrå Space Grey – og tilbuddet gælder begge varianter.

Vil du gerne vide mere om B&W PX og deres specifikationer, eller købe et par, kan du klikke videre til HiFi Klubbens produkt-side via linket ovenfor.  

HiFi Klubben oplyser ikke, hvor længe tilbuddet på hovedtelefonerne varer, så overvej nu ikke for længe, hvis du gerne vil gøre brug af det.

  • Når vi på TechRadar formidler gode tilbud, er det ganske enkelt fordi, vi mener informationen kan være værdifuld for vores brugere. Vi forbliver helt uafhængige og tager ikke imod betaling for artikler som denne.