Ble det nettopp lekket en svart Surface Laptop 2 i Netflix-serien Iron Fist?

Microsoft Surface laptops

Ryktene om at Microsoft forbereder seg på å lansere en ny Surface Laptop 2 under pressebegivenheten de skal holde 2. oktober er akkurat blitt styrket fra uvanlig hold, nemlig i Netflix' superheltserie Iron Fist.

Som de superobservante journalistene hos det tyske nettstedet WindowsUnited.de melder, kan man rundt 50 minutter og 54 sekunder ut i første episode av Iron Fist-seriens annen sesong se en av seriens karakterer benytte en svart laptop-liknende enhet med Microsoft-logo på baksiden – av samme type man ser på andre produkter i Surface-serien.

Produktplassering er en vanlig foreteelse i høyprofilerte TV-serier og filmer, men det er ganske uvanlig at det dukker opp produkter som ennå ikke er offisielt lansert.

Kilde: Windowsunited.de

Kilde: Windowsunited.de (Image credit: windowsunited.de)

Vi får bare et kort glimt av enheten, så dette kan ikke kalles et konkret bevis, men ettersom det svirrer rykter om at Microsoft planlegger lanseringen av en svart Surface-enhet, visstnok kjent som «Surface Black» internt, kan dette være et hint om hva vi kan vente oss.

Prislappen

Samtidig verserer det dessuten rykter om at Surface Laptop 2 og Surface Pro 6 vil kunngjøres ved pressebegivenheten 2. oktober, og mens begge enhetene vil ha oppgraderte spesifikasjoner, skal de likevel koste det samme som sine forgjengere.

Dette er kjærkomne nyheter, som kommer fram i en tweet fra Roland Quant hos Winfuture. Han skrev at de to enhetene vil prises som før, og at det ikke kommer noe mer nytt på maskinvarefronten.

Vi trenger ikke å vente lenge for å finne ut hvor sanne disse ryktene er, og det vil bli rapportert direkte fra lanseringen hva selskapet har å komme med.

Geir Tandberg Steigan

Skribent, forfatter og illustratør med en spesiell forkjærlighet for produkter og brukergrensesnitt fra Apple.