Nya bilder på Samsung Galaxy Note 9 visar upp mobilen i tre färger

För ett tag sedan fick vi se bevis på att Samsung Galaxy Note 9 kommer att lanseras i färgerna blått, brunt, silver, lila och svart. Idag har vi fått en mycket närmare titt på tre av de färgerna.

En "pålitligt källa" delade dessa tre bilder med Android Headlines, som visar upp mobilen i färgerna blå, brun och svart. Tidigare förra veckan fick vi se mobilen i den lila färgen, vilket innebär att den ryktade silvriga färgen är den enda vi ännu inte fått se en bild av.

Det finns inte särskilt mycket nytt att rapportera om själva mobilen utifrån dessa bilder, eftersom de verkar stämma överens med tidigare bilder vi fått se. Det är dock värt att notera att den svarta och bruna färgen verkar få en varsin matchande S Pen, medan den blå färgen verkar komma med en gul S Pen.

(OBS. Länkar i denna artikel kan vara skrivna på engelska)

Detta är tre av de fem färgerna som Note 9 förmodligen kommer att lanseras i. Källa: Android Headlines

Detta är tre av de fem färgerna som Note 9 förmodligen kommer att lanseras i. Källa: Android Headlines

Mer för pengarna

Bilderna visar dessutom upp tillbehör tillsammans med Galaxy Note 9, specifikt en Samsung Gear S3-smartklocka, Gear Icon X-hörlurar och ett ställ för snabb trådlös laddning. Detta är något som tyder på att du kommer att kunna köpa mobilen i ett paket med tillbehören, men om du blir tvungen att betala extra eller om de följer med mobilen vid köp gratis är fortfarande oklart.

Vi borde dock få reda på det ganska snart, då Samsung Galaxy Note 9 förväntas lanseras den 9 augusti. Det verkar inte som att det kommer bli allt för många överraskningar, då omfattande läckor av mobilens specifikationer också har läckts.

Vi förväntar oss bland annat en skärm på ungefär 6,4 tum, ett batteri med 4 000 mAh, åtminstone 6 GB RAM och antingen ett Snapdragon 845- eller Exynos 9810-chipset, beroende på vart du befinner dig i världen. S Pen kan också komma att få några uppgraderingar, men det är något som vi inte är riktigt lika säkra på än.

James Rogerson

James is a freelance phones, tablets and wearables writer and sub-editor at TechRadar. He has a love for everything ‘smart’, from watches to lights, and can often be found arguing with AI assistants or drowning in the latest apps. James also contributes to 3G.co.uk, 4G.co.uk and 5G.co.uk and has written for T3, Digital Camera World, Clarity Media and others, with work on the web, in print and on TV.