Alla färger på fodral och S Pens till Samsung Galaxy Note 9 läckte precis

Det senaste i en lång rad av rykten och spekulationer kring Samsung Galaxy Note 9, fick vi äntligen se alla färger på officiella fodral och tillhörande S Pens till den efterlängtade enheten idag.

Bilder av det som verkar vara de officiella tillbehören till Note 9, laddades upp på den tyska hemsidan Winfuture och visar bland annat upp designändringar på den kommande S Pen. Förändringarna kommer inte vara allt för dramatiska och verkar satsa på en lite kantigare design. Det bör inte vara allt för svårt att anpassa sig till den nya pennan, för dem som tyckte om designen på S Pen till Galaxy Note 8.

Tidigare under veckan fick vi se läckor som visade upp tre av de fem förväntade färgerna till Note 9. Samtliga av dessa färger går att se på bilderna av S Pen även här och bekräftar i stort sett att färgerna till den mystiska phableten kommer att vara svart, lila, brun, grå, blå och syrenblå.

Det fanns dessutom en hel del bilder på fodral till enheten. Vi fick se dem i många färger som stämmer överens med tidigare rykten, där enheten visades upp med fodralen i en trippelvikt position, men vi såg inget gult fodral bland de uppladdade bilderna. Dessa officiella silikonfodral skyddar inte bara mobilen och ger den ett snyggt utseende, utan fungerar även som ett slags stativ.

(OBS. Länkar i denna artikel kan vara skrivna på engelska)

Många möjligheter

När det kommer till den nya S Pens funktioner, vet vi inte med säkerhet vad som har förändrats. Vi vet att den kommer att använda Bluetooth, något som öppnar upp för många nya möjligheter, men vi vet inte hur långt Samsung valt att ta det hela. Vissa tidigare rykten tyder på att den nya S Pen kan komma att få någon form av integrerad högtalare, men vi har inte sett några bevis på det i de senaste bilderna.

Samsung kommer att avslöja alla mysterier kring Galaxy Note 9 (det lilla som återstår att avslöja) den 9 augusti. Fram tills dess har vi massor av tid för spekulationer och för att måla upp en bild av hur vi tror phabletten kommer att se ut.

Via SamMobile 

Amanda Westberg
Content manager

Amanda Westberg älskar allt som har med gaming att göra och skriver gärna om nya spel, streams och e-sport. Som träningsfreak har hon även en förkärlek för smartklockor och håller alltid koll på de senaste modellerna och spännande nya funktioner. Filmer, serier och streamingtjänster ligger också högt upp på hennes topplista på saker att skriva om.