S Pen till Galaxy Note 9 kan komma att skryta med Bluetooth-funktioner

Vi har redan fått höra rykten om att S Pen till Galaxy Note 9 mycket väl kan bli en funktion som kan komma att sticka ut, men vi har inte haft några (realistiska) idéer på vad det har kunnat innebära - förrän nu.

Enligt den kända läckan IceUniverse, kommer den nya S Pen att få en Bluetooth-uppgradering, som kommer låta dig göra mycket mer än att bara skriva på skärmen på Galaxy Note 9.

Det antas att den nya Bluetooth-funktionen till S Pen kommer göra det möjligt för dig att kontrollera din musik (vi gissar på att stylus-knappen kommer kunna användas för att pausa och skippa låtar) och användas som en långdistans självutlösare. Det är något som kan vara särskilt användbart för att ta gruppfoton från ett avstånd.

(OBS. Länkar i denna artikel kan vara skrivna på engelska)

See more

Tillsammans med S Pens ryktade Bluetooth-funktioner, ryktas det även om att Galaxy Note 9 kommer ha ett enormt batteri på 4 000 mAh och några riktigt kraftfulla specifikationer. För övrigt verkar det som att designen kommer att likna förra årets Galaxy Note 8 väldigt mycket.

Vi kommer att få veta mer med säkerhet under de närmaste veckorna, eftersom lanseringsdatumet för Galaxy Note 9 nu har bekräftats den 9 augusti 2018.

Amanda Westberg
Content manager

Amanda Westberg älskar allt som har med gaming att göra och skriver gärna om nya spel, streams och e-sport. Som träningsfreak har hon även en förkärlek för smartklockor och håller alltid koll på de senaste modellerna och spännande nya funktioner. Filmer, serier och streamingtjänster ligger också högt upp på hennes topplista på saker att skriva om.