PlayerUnknown’s Battlegrounds saapuu viimeinkin PlayStation 4:lle

PUBG on PS4

Vielä syyskuussa PlayerUnknown's Battlegroundsin PS4-versiosta ei ollut tietoakaan. Xbox One sai PUBG-bundleja, ainutlaatuisia pelin mukaan kuvitettuja langattomia ohjaimia ja uuden pelikartan.

Kilpakumppani Fortniten valtavan suosion myötä battle royale -pelit ovat tällä hetkellä kovemmassa huudossa kuin koskaan aiemmin. PUBG:issa on kuitenkin ollut yksi suuri puute Fortniteen verrattuna: peliä ei ole ollut saatavilla PlayStation 4:lle. Asiaan näyttäisi kuitenkin tulevan muutos jo ensi kuussa.

PS4-huhut alkoivat ensimmäisen kerran syyskuussa, kun tieto PlayStation-versiosta vuosi vahingossa korealaiselta ikärajaviranomaiselta. Nyt myös pelifoorumi ResetErasta löytyi vuotokuvia pelin PlayStation-serveristä.

Niin Sony kuin PUBG:in ovat pysyneet vaitonaisina huhuista, mutta olisi loogista, että pelin eksklusiivisuus päättyisi juurikin samana ajankohtana kuin se julkaistiin Xbox Onelle viime vuonna (mukaan lukien early access -aika). 

Jos peli todella saapuu PlayStationille, se olisi pieni voitto Sonylle. Samalla se olisi huonompi uutinen Microsoftille, jolla ei ole kovin suurta menestystä yksinoikeudella Xboxille julkaistuista peleistä. Muutoksen myötä PUBG pystyisi kilpailla paremmin myös Fortnitea vastaan.

Meillä on tosin hyviä uutisia myös Xbox-pelaajille: Microsoft kertoi Twitterissä, että se aikoo paljastaa jonkin suuren PUBG:iin liittyvän uudistuksen 10.11. järjestettävässä X018-tilaisuudessaan. Oma veikkauksemme on uusi kartta tai pelimuoto.

Lähde: Eurogamer

Nick Pino

Nick Pino is Managing Editor, TV and AV for TechRadar's sister site, Tom's Guide. Previously, he was the Senior Editor of Home Entertainment at TechRadar, covering TVs, headphones, speakers, video games, VR and streaming devices. He's also written for GamesRadar+, Official Xbox Magazine, PC Gamer and other outlets over the last decade, and he has a degree in computer science he's not using if anyone wants it.