Paras puhelin 2018: Esittelyssä 15 suosikkiamme

null

Mikäli haluat tietää, kuka on valmistanut tämän hetken parhaimman älypuhelimen, olet tullut oikeaan paikkaan. 

Kesä oli tänä vuonna poikkeuksellisen lämmin ja myös puhelinmarkkinoilla ollaan nähty monia kuumia uutuuksia. Viimeisimpänä tulokkaana nähtiin erittäin tehokas Galaxy Note 9, joka nousi myös uutuutena listallemme. Odotamme mielenkiinnolla myös tässä kuussa julkaistavia iPhoneja ja todennäköisesti lokakuussa lanseerattaviin Pixel 3:een ja 3 XL:ään. 

Olemme viettäneet tunteja vertaillen puhelimia keskenään valitaksemme sinulle 15 parasta vaihtoehtoa. Huomioimme vertailussa laitteiden suorituskyvyn, ominaisuudet, muotoilun – sekä tärkeimpänä puhelimen hinta-laatusuhteen. Päivitämme listaa jatkuvasti uusien julkistusten ja hinnanmuutosten yhteydessä. 

Kilpailu kärkipaikasta on äärimmäisen tiukkaa ja todisteena siitä olemme saaneet listalle jälleen uuden johtajan, kun Samsung Galaxy S9 Plus otti kärkipaikkansa takaisin iPhone X:ltä alentuneen hintansa ansiosta. Myös Huawei P20 Pro käy tiukkaa kilpailua Applen lippulaivan kanssa ja onnistuu päihittämään sen paremmalla hinta-laatusuhteellaan.

Listallamme on tapahtunut muitakin muutoksia, sillä 15 parhaan joukkoon on saapunut kolme uutta tulokasta: LG G7 ThinQ, OnePlus 6 sekä Honor 10.

Mitä ikinä etsitkään, löydät listaltamme varmasti sinulle sopivan puhelimen. Tässä ovat kesäkuun 2018 parhaat puhelimet:

Osa artikkelimme linkeistä johtaa englanninkielisille sivuille. Teemme jatkuvasti töitä saadaksemme entistä useamman sivun suomen kielelle.

1. Samsung Galaxy S9 Plus

Markkinoiden paras puhelin – ainakin Samsung-faneille

Julkaistu: Maaliskuu 2018 | Paino: 189 g | Mitat: 158,1 x 73,8 x 8,5 mm | Käyttöjärjestelmä: Android 8 | Näyttö: 6,2 tuumaa | Resoluutio: 1 440 x 2 960 | Suoritin: Exynos 9810 | RAM: 6 Gt | Tallennustila: 64 Gt tai 128 Gt | Akku: 3 500 mAh | Kamera: Kaksoiskamera 12 MP | Etukamera: 8 MP

Erinomainen muotoilu
Kuvien laatu on loistava etenkin heikossa valaistuksessa
Upea näyttö
Akunkesto ei pärjää kaikille listamme puhelimista
Hitaat Android-päivitykset
Image 1 of 3

(Image: © Samsung)
Image 2 of 3

(Image: © Samsung)
Image 3 of 3

(Image: © Samsung)

Samsung Galaxy S9 Plus on suurella näytöllä varustettu puhelin, jossa yhdistyvät kaikki tämän hetken parhaat ominaisuudet. Kokonaisuus on niin toimiva, että puhelin hallitsi pitkään listamme kärkipaikkaa.

Puhelin onnistui kiilaamaan takaisin listamme kärkeen, kun sen hinta putosi Galaxy Note 9:n julkistuksen yhteydessä.

Näyttö: Puhelimessa on 6,2-tuumainen Super AMOLED-näyttö. Näyttö on yksi markkinoiden parhaista, sillä värintoisto on uskomattoman hyvä ja laite tarjoaa yhden parhaista katselukokemuksista, jonka voit puhelimella saada. 

Akku: S9 Plussan akunkesto on parempi kuin S9:ssä, kiitos sen 3 500 mAh:n akun. Tästä huolimatta akku on mielestämme tämän puhelimen heikoin osa-alue, sillä se ei kestä niin kauaa kuin olisimme toivoneet. 

Kamera: S9 Plus -mallin kamera on yksi markkinoiden parhaista ja onnistuu vakuuttamaan myös heikossa valaistuksessa. 

Lyhyt yhteenveto: Mikäli etsit puhelinta, jossa on suuri näyttö sekä kaikki viimeisimmät ja hienoimmat ominaisuudet, on Galaxy S9 Plus oikea valinta sinulle.

Lue koko arvostelu: Samsung Galaxy S9 Plus