Lekkede bilder viser angivelig Sony Xperia XZ3 med tokameraløsning

Sony Xperia XZ2 har ikke vært ute lenge, men på typisk Sony-vis ser det ut til at et nytt flaggskip er nært forestående, og kanskje har man også fått fatt på et bilde av herligheten. Man kan skimte en tokameraløsning, men ellers et ganske gjenkjennelig design.

Sony Xperia XZ3 (som telefonen antageligvis blir hetende) ser ut til å ha en høy skjerm, antageligvis 18:9, med en stor kant på oversiden. Dette får man altså ut av bildene som ble fanget opp av Sumahoinfo. Vi regner også med at det er en like kraftig kant på undersiden av skjermen, slik som hos Xperia XZ2, men denne vises ikke på bildene. 

Man kan skimte en høyttaler og ett enkelt kamera i toppkanten, samt en av/på-knapp og volumknapper på høyresiden. Baksiden ser ut til å være laget av glass, og være noe kurvet. Ikke så langt unna Sony XZ2, med andre ord. 

Finn fem feil

Det eneste som egentlig slår oss som avvikende fra den foregående modellen er den ovennevnte tokameraløsningen, hvilket gjør at den ligner mer på Sony Xperia XZ2 Premium (selv om objektivene ser annerledes ut). Kameraløsningen ser ut til å være montert vertikalt, og ganske langt ned på enheten, og under finner man en fingeravtrykkleser.

Vi har tidligere klaget på den litt rare og lave posisjoneringen av fingeravtrykkleseren på Xperia XZ2, og det ser ut til at denne har blitt videreført her. 

Som alltid må man ta visse forbehold om at bildene ikke nødvendigvis er reelle. Dette kan være manipulerte bilder av Sony Xperia XZ2.

Likevel, hvis det er slik at Sony planlegger å lansere Xperoa XZ3 med det første forventer vi uansett at flere lekkasjer strømmer vår vei om ikke altfor lenge. 

Kilde: Phone Arena

James Rogerson

James is a freelance phones, tablets and wearables writer and sub-editor at TechRadar. He has a love for everything ‘smart’, from watches to lights, and can often be found arguing with AI assistants or drowning in the latest apps. James also contributes to 3G.co.uk, 4G.co.uk and 5G.co.uk and has written for T3, Digital Camera World, Clarity Media and others, with work on the web, in print and on TV.