Kurvet gamingskjerm imponerer med UWHD-LCD på 200 Hz

JapanNext JN-35VCG200UWHD

Kurvede gaming-skjermer har endt opp som selve toppen av kransekaken når det gjelder bildefremvisningsmaskinvare for PC-er, men det at de er kurvede har tradisjonelt sett gjort det vanskelig å utstyre de med de mest ekstreme spesifikasjonene.

JapanNext er godt i gang med å reversere denne trenden med JN-35VCG200UWHD, en kurvet skjerm med et søtt lite navn, «UWHD»-oppløsning og en gnistrende rask oppdateringsfrekvens.

Denne skjermen er et 35-tommersmonster med en oppløsning på 2560 x 1800 (UWHD), et sideforhold på 21:9, og et kurvetall på 1800R. Skjermen har en lysstyrke på 300 nits og en oppdateringsfrekvens på 200 Hz, der andre raske kurvede gaming-skjermer gir seg på 144 Hz. 

Ikke nok med det, men gamere vil kunne nyte 3 ms responstid og AMDs dynamisk oppdateringsfrekvens-teknologi FreeSync, slik at man kan bruke den raske oppdateringsfrekvensen fullt ut. Det er klart, gamere kommer også til å trenge enten DisplayPort 1.2 eller HDMI 2.0 for å kunne ta i bruk en oppdateringsfrekvens på 200 Hz, men skjermen inkluderer også en mer gammeldags DVI-D-inngang. 

En for spillerne

Alt med denne skjermen skriker «gamer», med spesifikasjoner i toppsjiktet og syltynne skjermkanter. JapanNext selger skjermen i sin hjemby for ¥89 980 (rundt 6600 kroner), men internasjonal tilgjengelighet og prising er ikke enda kjent.

Når det er sagt, å importere skjermen vil være omtrent like dyrt som å kjøpe en av de nest beste kurvede gaming-skjermene, som for eksempel AOC Agon AG352UCG6. For en del gamere er dog en slik prisbarriere bare småplukk om det betyr et potensielt fortrinn i konkurranser. 

Joe Osborne

Joe Osborne is the Senior Technology Editor at Insider Inc. His role is to leads the technology coverage team for the Business Insider Shopping team, facilitating expert reviews, comprehensive buying guides, snap deals news and more. Previously, Joe was TechRadar's US computing editor, leading reviews of everything from gaming PCs to internal components and accessories. In his spare time, Joe is a renowned Dungeons and Dragons dungeon master – and arguably the nicest man in tech.