iPad Air 4 er lige om hjørnet

Seks iPad Air 4 i forskellige farver
(Image credit: Apple)

Vi ved næsten alt, hvad der er at vide om iPad Air 4 2020, siden den blev afsløret den 15. september. Vi ved dog ikke, præcis hvornår den kommer – på Apples website står der kun, at den kommer til oktober, og det er jo nu. Men hvor Apple ikke har sagt noget mere specifikt end til oktober, ser det nu ud til, at tabletten er på meget snart.

Som den fremtrædende Apple-journalist Mark Gurman bemærkede på Twitter, får Apple Stores nu reklamemateriale til den nyeste iPad Air, hvilket tyder på, at du kan købe det meget snart. Intet behov for forudbestillinger - hvilket p.p. heller ikke er muligt.

Det er ikke en klippefast bekræftelse, men Gurmans Apple-oplysninger er normalt til at stole på. Et andet tip blev droppet for et par dage siden af den velkendte kilde Jon Prosser på Twitter, der bad folk om "hav blot jeres iPad Air-penge klar".

Sløret blev løftet for Apple Watch 6 på samme tid som for iPad Air 4, men uret er  allerede nu tilgængeligt i butikker og online. Hvis du prøver at hente en iPad Air på Apples websted i skrivende stund, kan du se priserne, men du kan ikke afgive en bestilling.

Something in the Air

Hvis du gik glip af nyheden, starter priserne på 4.999 kr. hos Apple  I øjeblikket er der intet, der tyder på, at en internationalt frigivelse vil blive udskudt, så tabletten bør være tilgængelig overalt på samme tid.

IPad Air 4 kommer med en betydelig hastighedsforøgelse, et æstetisk nydesign i iPad Pro-stil, en 10,9" skærm samt et udvalg af forskellige farver. For første gang har Apple indbygget Touch ID-fingeraftrykssensoren i tænd / sluk-knappen på siden.

Faktisk er iPad Air så god, at den muligvis har udkonkurreret iPad Pro – i det mindste indtil Apple er klar til at opgradere sin premium tablet-linje. De største fordele ved iPad Pro er et bedre kamera, flere lagringsmuligheder og en skærm med en adaptiv opdateringshastighed.

I mellemtiden venter vi stadig på, at Apple løfter sløret for iPhone 12. Den 13. oktober er i øjeblikket det bedste gæt på en dato for en officiel begivenhed (som uden tvivl kun er online), selvom tilgængeligheden kan være forskudt for de forskellige iPhone 12-modeller.

David Nield
Freelance Contributor

Dave is a freelance tech journalist who has been writing about gadgets, apps and the web for more than two decades. Based out of Stockport, England, on TechRadar you'll find him covering news, features and reviews, particularly for phones, tablets and wearables. Working to ensure our breaking news coverage is the best in the business over weekends, David also has bylines at Gizmodo, T3, PopSci and a few other places besides, as well as being many years editing the likes of PC Explorer and The Hardware Handbook.