De bedste Android-mobiler i 2024: Hvilken Android-telefon skal du købe?

Bedste Android-mobiler
Bedste Android-mobiler (Foto: Future / Google)

Det er ikke altid nemt at finde en af de bedste Android-mobiler, da der er rigtig mange muligheder, og alle har forskellige behov. Derfor er den bedste mobiltelefon til én person ikke altid det bedste valg for en anden. Men det er her vores guide kommer ind i billedet. 

Android har virkelig noget for enhver smag, og vi har telefoner på vores liste til ethvert behov og i enhver prisklasse.
Galaxy S24 Ultra er uden tvivl den bedste telefon lige nu, men hvis du vil have den bedste Android-telefon til en ren Android-oplevelse, er Pixel 8 Pro den, du skal købe. Samsung har dog mere at byde på end blot sit seneste flagskib. Efter den fantastiske Galaxy S24 Ultra, giver den overkommelige Galaxy A54 dig det bedste af, hvad Android har at tilbyde til en fantastisk pris. Du får Samsungs skærme, Googles softwarekraft og et lækkert design, der holder trit med dyrere muligheder.

Der er meget overlap med vores guide til de bedste mobiler, da sidstnævnte blot tilføjer iPhones til listen. Men hvis du specifikt er interesseret i Android-telefoner og ikke et mærke, så er dette listen for dig.

Det handler heller ikke kun om Samsung og Google i Android-verdenen, som OnePlus-fans helt sikkert ved, og deres OnePlus 11 bevarer sin plads på vores liste over de bedste Android-telefoner. De udgav dog for nylig deres nye OnePlus 12, så den kan snart erstatte den tidligere model på ranglisten.
Alle disse Android-mobiler er behagelige at bruge, men kraftfulde på samme tid. I denne guide har vi inkluderet noget for enhver smag, fra budgetvenlige telefoner til populære, avancerede flagskibe. Bare fortsæt med at rulle for at komme til vores topliste over bedste Android-mobiler lige nu.

Nedenfor finder du en liste over, hvad vi efter vores ekspertvurderinger anser for at være de bedste Android-telefoner i 2024. Vi har grundigt testet og gennemgået hundredvis af smartphones, inklusive dem i denne guide, og vi har set på detaljer som deres skærme, batterilevetid, ydeevne, kameraer og mere, så vi ved præcis, hvad der er godt og dårligt ved hver model.

Bedste Android-mobil: Oversigten

Velkommen til vores oversigt, hvor vi giver dig et hurtigt overblik over alle de bedste Android-telefoner lige nu. Her får du et kig på designet, en kort beskrivelse af hvorfor vi kan lide telefonen, den vigtige vurdering og hvor du kan købe den. Rul længere ned for at læse mere om hver mobil.

Bedste Android-mobil – bedst i test lige nu

Samsung Galaxy S24 Ultra set bagfra med S Pen trukket halvejs ud af telefonen.

Samsung Galaxy S24 Ultra er den absolut bedste Android-mobil du kan købe lige nu (Image credit: Philip Berne / Future)
Det absolut bedste fra Samsung og den bedste Android-mobil.

Specifikationer

Lanceret: Januar 2024
Vægt: 232 gram
Mål: 162,3 x 79,0 x 8,6 mm
Styresystem: Android 14 / One UI 6; 7 år system- og sikkerhedsopdateringer
Skærm: 6,8 tommer
CPU: Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy
RAM: 12GB
Lagerplads: 256GB/512GB/1TB
Batteri: 5 000 mAh
Bagkamera: 200 MP f/1.7 vidvinkel, 12 MP f/2.2 ultravidvinkels, 50 MP f/3.4 periskop (5x), 10 MP f/2.4 telefoto (3x)
Frontkamera: 12MP f/2.2

Grunde til at købe

+
Bedre ydeevne og batterilevetid end nogensinde før
+
Fantastiske kameraer forbedrer billedkvaliteten sammenlignet med sidste år
+
Titanium stel og slidstærkt Gorilla Armour glas

Grunde til at lade være

-
Stor og tung – titanium hjalp ikke på det
-
Mange nye og fantastiske funktioner er skjult under forfærdelige menuer
-
AI-funktioner er ofte unødvendige og forårsager dårlig ydeevne

Samsung Galaxy S24 Ultra opgraderer alt, hvad der er essensen af at være Ultra, en mobiltelefon, der tager oplevelsen til nye højder. Den tilbyder mere end nogen anden mobiltelefon og formår på en eller anden måde at forbedre sidste års Ultra på alle måder. Galaxy S24 Ultra har bedre batterilevetid, hurtigere ydeevne og endnu bedre kameraer, men du skal også betale lidt mere for forbedringerne. De nye AI-funktioner er det eneste, der kan bremse denne telefon, bortset fra Samsungs aldrende og forfærdelige software, som begraver alle de spændende ting under lag på lag af indstillinger og menuer. Men når man ser Ultra i aktion, er den prisen værd, og nogle af funktionerne er helt magiske, selvom der stadig er plads til forbedringer.

Skærmen på Galaxy S24 Ultra er flad i år, så det ændrer Samsungs signaturlook for mobiler. På forsiden og bagsiden har sidste års Galaxy S23 Ultra blødt afrundede kurver, som gør, at telefonen føles rarere at holde om. Galaxy S24 Ultra er skarpere til sammenligning, og den føles virkelig stor. Titaniumrammen hjælper heller ikke på vægten. Men på trods af det føles telefonen poleret og førsteklasses - og ellers uændret i design fra sidste år.

Galaxy S24 Ultra har en fremragende skærm, som er levende og tilpasser sig forskellige lysforhold. Den når op på bemærkelsesværdige 2.600 nits i stærkt sollys, samtidig med at den formår at bevare klare farver på skærmen selv i de mest dæmpede tilstande ned til 1 nit. Den har en unik version af en altid tændt skærm, som Samsung kalder S-View, der viser et lille vindue på skærmen med tid, vejr og notifikationer. Opdateringshastigheden er hurtige 144 Hz, og du må klare dig uden Dolby Vision-understøttelse.

Galaxy S24 Ultra markerer en milepæl for Android, idet den overhaler iPhone i benchmark-tests, med exceptionel ydeevne til spil og produktivitet. Selvom den konkurrerer med iPhone 15 Pro Max' hastighed, overgår den den endda på flere områder. Men der opstår nogle gange forsinkelser med de nye AI-funktioner. Den samlede hastighed er dog stadig imponerende, og telefonen tilbyder uovertrufne spiloplevelser og hurtig fotoredigering i Adobe Lightroom, men AI-funktionerne har brug for lidt finjustering.

Galaxy S24 Ultra udmærker sig, når det gælder batterilevetid, og overgår sine nærmeste konkurrenter med imponerende 16 timer og 45 minutter i test. På trods af den massive størrelse sikrer Samsungs forbedrede strømstyring længere udholdenhed. Hurtig opladning ved 45 W giver hurtig genopladning, selvom konkurrenterne tilbyder hurtigere muligheder. Der er en adaptiv strømbesparelsesfunktion, men den er begravet i menuerne, så det er besværligt at navigere. Trådløs opladning på 15 W og mulighed for strømdeling giver alsidighed. Der følger dog ingen oplader med i pakken.

Læs anmeldelsen af Galaxy S24 Ultra her

Bedste Android-mobil – Mest for pengene

En Google Pixel 7a ligger på et hvidt bord med skærmen tændt

Google Pixel 7a giver dig rigtig meget værdi for pengene (Image credit: Future / Alex Walker-Todd)
Android-mobilen som giver dig mest værdi for pengene

Specifikationer

Lanceret: Oktober 2022
Vægt: 197g
Mål: 155,6 x 73,2 x 8,7 mm
Styresystem: Android 13
Skærm: 6,3 tommer
Opløsning: 1080 x 2400
CPU: Google Tensor G2
RAM: 8GB
Lagerplads: 128GB
Batteri: 4.355 mAh
Bagamera: 50 MP (hovedkamera) + 12 MP (ultravidvinkel)
Fronkamera: 10,8 MP

Grunde til at købe

+
Relativt kompakt størrelse
+
Ren Android software

Grunde til at lade være

-
Dårlig batterilevetid
-
Langsom indlæsning

Hvis du vil have en rigtig prisbillig og relativt kompakt mobil, der giver dig en ren Android-oplevelse, er Google Pixel 7a den, du skal satse på. Mobilen har en overkommelig pris til at starte med, og Google giver også ofte fine rabatter på denne mobil, så du kan købe den endnu billigere, hvis du holder øje med den. Forgængeren Pixel 6a var allerede en god prisbillig mobil, men Pixel 7a byder på bedre holdbarhed, trådløs opladning og meget bedre fotografering.

Det ligner meget den tidligere Pixel 6 og endda Pixel 8, med lidt forskellige farvemuligheder tilgængelige for de forskellige modeller, og vi kan virkelig godt lide den grønne/gule nuance, der tilbydes til denne telefon. Kameramodulet er metal og tonet afhængigt af den farve du køber, og overordnet har telefonen et fantastisk design til en budgetenhed. Derudover er den klassificeret IP68 for vandtæthed, hvilket er en stor forbedring i forhold til den tidligere model.

Med Pixel 7a får du det samme 50MP hovedkamera som Pixel 7 Pro, samt et tilsvarende 12MP ultrabredt kamera. Du får også det samme 10,8 MP selfie-kamera, plus 4K-videooptagelse op til 60 fps og understøttelse af 10-bit HDR-videooptagelse for bedre farver, lysstyrke og kontrast. Selvom hardwaren er interessant, handler Pixel-kameraoplevelsen i virkeligheden mere om behandlingen og softwaren, her understøttet af Googles dygtige Tensor G2-chip.

Med en Full HD+ opløsning og 20:9 billedformat kører Pixel 7a med op til 1000 nits ved normal brug og kan nå op til 1400 nits på sit højeste (25 % lysere end Pixel 6-skærmen) for bedre synlighed i lyse omgivelser . Vi havde ingen problemer med at få telefonen til at holde hele dagen og endte de fleste dage med omkring 15 % batteri.

Læs hele vores (engelske) anmeldelse af Google Pixel 7a her

Bedste Android-mobil: Bedste billige

Bagsiden af ​​Samsung Galaxy A13 på en seng af småsten.

Samsung Galaxy A13 er en utroligt billig telefon, som stadig giver dig meget for pengene. (Image credit: Future)
Den bedste Android-mobil i budgetklassen.

Specifikationer

Lanceret: Marts 2022
Vægt: 195g
Mål: 165,1 x 76,4 x 8,8 mm
Styresystem: Android 12
Skærm: 6,6 tum
Opløsning: 1080 x 2400
CPU: Exynos 850
RAM: 4GB
Lagerplads: 64GB
Batteri: 5.000 mAh
Bagkamera: 50 MP (vidvinkel) + 5 MP (ultravidvinkel) + 2 MP (makro) + 2 MP (dybde)
Frontkamera: 8 MP

Grunde til at købe

+
Riktigt billig
+
Bra byggkvalitet
+
Hyfsad batteritid

Grunde til at lade være

-
Långsam prestanda
-
Ingen vattentålighet

Hvis du leder efter en mobil, der ikke vil dræne din opsparingskonto, bør du gå efter Samsung Galaxy A13. Kort sagt er den "god nok" på de fleste områder, der betyder noget for en mobil (fra kamera til batterilevetid), og dens super lave pris gør den til et godt tilbud.

På designfronten føles Galaxy A13 som en telefon, der holder, og den tilbyder en 6,6-tommer, 2408 x 1080 LCD-skærm, der gør et anstændigt stykke arbejde med hjemmesider, fotos, videoer og spil. Det er passende lyst, levende og skarpt, og selvom der ikke er understøttelse af HDR eller noget over en 60Hz opdateringshastighed, havde vi ingen reelle klager i denne henseende.

Har du mulighed for at bruge lidt flere penge på en kameratelefon, får du naturligvis væsentligt bedre billeder, men samtidig svigter Samsung Galaxy A13 dig ikke, hvis dine forventninger ikke er skyhøje. På samme måde, når det kommer til ydeevne, vil du være i stand til at køre stort set hvad som helst, men du bliver nødt til at affinde dig med langsommere hastigheder, end du ville få fra en dyrere telefon.

Men hvis du vil have værdi for pengene og vil have Samsung, er Galaxy A13 bestemt værd at overveje. Husk også, at der er masser af konkurrerende mobiler (som Moto G53 5G og Nokia G42 5G), der er i nogenlunde samme prisklasse.

Læs vores (engelske) anmeldelse af Samsung Galaxy A13 her

Bedste Android-mobil: Bedste mellemklasse

Samsung Galaxy A54 i limegrøn holdt i hånden.

(Image credit: Future | Alex Walker-Todd)
En Samsung-mobil til en fornuftig pris

Specifikationer

Lanceret: April 2023
Vægt: 202g
Mål: 158,2 × 76,7 × 8,2 mm
Styresystem: Android 13
Skærm: 6,4 tum
Opløsning: 1080 x 2340
CPU: Exynos 1380
RAM: 6/8GB
Lagerplads: 128GB / 256GB
Batteri: 5000 mAh
Bagkamera: 50 MP (vidvinkel) + 12 MP (ultravidvinkel) + 5 MP (makro)
Frontkamera: 32MP

Grunde til at købe

+
Moderne Samsung Galaxy æstetik
+
Gode ​​forbedringer til kamerasystemet

Grunde til at lade være

-
Lidt tyk og tung 
-
Ingen trådløs opladning

Galaxy A54 er i bund og grund en "lite" version af Galaxy S23, der var Samsungs flagskibsmodel for 2023 og bringer masser af "S-series" funktioner til en lavere pris. Det er ikke den absolut billigste telefon Samsung tilbyder, men den en fin mellemklasse-mobil og bestemt værd at overveje, hvis du er på et strammere budget.

Mobilen måler 158,2 × 76,7 × 8,2 mm og vejer 202 g, så vi vil beskrive den som mellemstor. Den er ikke så stor, at den er ubehagelig at bruge. Den er også stilfuld, da den bruger samme formsprog som S23-serien. Farvemulighederne er også fine.

Samsung Galaxy A54 har en af ​​de flotteste skærme, du vil se på en telefon til denne pris. Det er et levende, farverigt 6,4-tommer Super AMOLED-panel med en FHD+ opløsning, 120Hz opdateringshastighed og 1.000 nits max lysstyrke, hvilket betyder nogle gode opgraderinger i forhold til forgængeren.

Hovedkameraet er en optisk stabiliseret 50MP f/1.8-sensor, forbundet med et 12MP ultravidvinkelkamera og – efter at have droppet sin forgængers dybdesensor (takket være fuldfokuspixel på den nye hovedsensor) – en 5MP f/2.4 makro sensor. Kameraerne tager billeder, der er lyse og farverige, hvilket får billeder af dyr, mad, landskaber eller mennesker til at "poppe". Den har et godt dynamisk område til en mobil til denne pris, og billederne er også skarpe, så længe du tager dem med hovedkameraet.

Galaxy A54 kan fint konkurrere med telefoner i samme prisklasse, når det kommer til kameraer og skærm, men er bagud på ydeevnen. Den anvendte chip er Exynos 1380, som er Samsungs egen chip - og selvom den er udmærket, kan den ikke konkurrere med mobiler til samme pris.

Batteriet er ret stort med en kapacitet på 5.000 mAh og er også noget vi har set nogle konkurrenter tilbyde. Den lyse skærm kræver dog en del strøm, og telefonen holder knap til en dags brug. Samsung Galaxy A54 giver dig nogle steder overraskende avancerede specifikationer til prisen, mens den på andre leverer mindre end konkurrenterne.

Læs hele vores (engelske) test af Samsung Galaxy A54 her

Bedste Android-mobil: Bedste batterilevetid

Google Pixel 8 Pro står upprätt på ett träbord med skärmen upplåst och vänd mot kameran.

Google Pixel 8 Pro har en helt suverän batteritid. (Image credit: Future / Philip Berne)
Android-mobilen med absolut bedste batterilevetid i sin prisklasse

Specifikationer

Lanceret: Oktober 2023
Vægt: 213g
Mål: 162,6 x 76,5 x 8,8 mm
Styresystem: Android 14
Skærm: 6,7 tommer
Opløsning: 1344 x 2992
CPU: Google Tensor G3
RAM: 12GB
Lagerplads: 128GB/256GB/512GB/1TB
Batteri: 5050 mAh
Bagkamera: 50 MP (vidvinkel) + 48 MP (ultravidvinkel) + 48 MP (telefoto)
Frontkamera: 10,5 MP

Grunde til at købe

+
Godt materiale og mat finish
+
Fremragende batterilevetid
+
Utrolige syv års opdateringer

Grunde til at lade være

-
Android-indstillinger og funktioner er forvirrende

Når det kommer til at vælge Android-telefonen med den absolut bedste batterilevetid, er der ingen klar vinder, men Pixel 8 Pro er en helt fantastisk telefon, hvis batterilevetid skiller sig ud som et af dens største salgsargumenter.

Dette er Googles hidtil bedste Pixel-telefon med nogle seriøse kameraopgraderinger, der vil tilfredsstille selv professionelle fotografer, og et specialfremstillet Tensor G3-chipsæt til at køre Googles maskinlæringsfunktioner. Faktisk er Google så sikre på denne telefons ydeevne, at de lover hele syv år med store opdateringer, hvilket er længere end nogen anden mobilproducent i øjeblikket understøtter deres telefoner.

På næsten alle måder slår Pixel 8 Pro-skærmen den på iPhone 15 Pro Max, og endda nogle billeder ser bedre ud, når de er taget med Googles seneste flagskib. Pixel 8 Pro har også Magic Editor, som kombinerer generativ AI med Googles Magic Eraser for at rette og ændre billeder hurtigt og nemt.

Men mere om den imponerende batterilevetid: Pixel 8 Pro har ingen problemer med at holde en hel dags intensiv brug. Det burde ikke komme som nogen overraskelse, da det har et større batteri end topkonkurrenter som Samsung Galaxy S23 Plus og Apple iPhone 15 Pro Max. Google har virkelig pakket en stor batteripakke ind i denne telefon, og du skal købe en gaming-telefon for at finde en større. Den førnævnte skærm er lysstærk, men Google holder den på en rimelig lysstyrke, der hverken belaster dine øjne eller dræner batteriet for meget. Der er også masser af indbyggede funktioner til strømstyring.

Du kan vælge mellem en standard batterisparetilstand eller ekstrem batterisparetilstand, hvoraf sidstnævnte begrænser flere apps og baggrundsprocesser. Der er også en adaptiv batterifunktion, der er aktiveret som standard. Den tilpasser ydeevnen efter strømforbruget, og det ser ud til at fungere fint, for batteritiden er helt fantastisk.

Læs hele vores anmeldelse af Google Pixel 8 Pro her

Bedste Android-mobil: Bedste alternative flagskib

OnePlus 11 på en flettet trækurv med skærmen ulåst og opad, f.eks.

OnePlus 11 5G er en interessant mulighed fra OnePlus. (Image credit: Future / Philip Berne)
Bedste alternative Android- flagskib

Specifikationer

Lanceret: Januar 2023
Vægt: 205g
Mål: 165,1 x 76,4 x 8,8 mm
Styresystem: Android 13
Skærm: 6,7 tommer
Opløsning: 1080 x 2400
CPU: Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2
RAM: 8/16 GB
Lagerplads: 128/256 GB
Batteri: 5 000 mAh
Bagkamera: 50 MP (hovedkamera), 48 MP (ultravidvinkel), 32 MP (telefoto)
Frontkamera: 16 MP

Grunde til at købe

+
Unikke fotofunktioner
+
God ydeevne
+
Ren og enkel grænseflade

Grunde til at lade være

-
Blank og glat
-
Ingen IP68-klassificering
-
Kameraopsætningen er ikke alsidig

Når vi siger, at OnePlus 11 er eg godt alternativ til nogle af de dyrere flagskibsmodeller, er det fordi den er blandt de mest imponerende nyere flagskibe produceret af et mærke, der ikke er Apple, Samsung eller Google. Med andre ord: dette er en mobil til dem, der gerne vil skille sig ud fra mængden. 

OnePlus 11 vender tilbage til virksomhedens rødder og leverer førsteklasses ydeevne og nogle imponerende specifikationer, mens den sælger andre funktioner til en lavere pris sammenlignet med sine store rivaler. Det betyder, at OnePlus 11 er billigere end flagskibe fra Samsung og Apple, og OnePlus forveksler heller ikke sin serie med Pro- og Plus-versioner. Den har alt, hvad OnePlus gør godt, og den fungerer fantastisk.

OnePlus 11 er en slank telefon, med en blank finish, hvis du køber den grønne farve. Kameraopsætningen dominerer bagsiden og vil skille sig ud blandt iPhones og Galaxys. Desværre er telefonen ikke IP68-klassificeret til vandtæthed.

Skærmen på OnePlus 11 er virkelig god. AMOLED-skærmen kan opdatere op til 120Hz, og den jævne hastighed er mærkbar, når du spiller hurtige spil med masser af partikeleffekter. Den understøtter både Dolby Vision og HDR10+ for farvenøjagtighed. Det kunne have været lysere, men ellers er det fantastisk.

Hasselblad-mærket kameraopsætning på OnePlus 11 er ikke for alle. Det lykkedes os at fange nogle fantastiske portrætter og landskaber, der så fremragende ud, men billederne havde et tydeligt udseende. Kameraet kan ikke håndtere alsidige fototilstande såsom fjernzoom eller nærbilleder.

På ydeevnefronten var OnePlus 11 den første telefon, vi prøvede med den nye Snapdragon 8 Gen 2-platform, og mens Samsungs Galaxy S23 er en smule skarpere, er forskellen ikke mærkbar undtagen i benchmark-tal. OnePlus 11 er hurtig og effektiv og gør et godt stykke arbejde med både spil og apps. Batterilevetiden er også anstændig, men når det kommer til opladning, er det en rigtig mester. Med den medfølgende (!) oplader kan du fylde batteriet på under 30 minutter. Der er dog ingen trådløs opladning.

OnePlus 12 er ved at blive testet, så det kan være, den også dukker op på denne liste.

Læs vores OnePlus 11 5G anmeldelse her

Bedste Android-mobil: Køberåd og ofte stillede spørgsmål

Hvilken Android-mobil er bedst?

Hvorfor du kan stole på TechRadar Vores ekspert anmeldere bruger timer på at teste og sammenligne produkter og tjenester, så du kan vælge det bedste for dig. Find ud af mere om, hvordan vi tester.

Samsung har for nylig frigivet sin nye Galaxy S24-serie, og som sædvanlig skiller Galaxy S24 Ultra sig ud som en rigtig badass. Det er den absolut bedste Android-telefon, du kan købe lige nu, hvis du vil have avancerede funktioner og hurtig ydeevne.

Vil du derimod have noget til en lidt mere overkommelig pris, kan vi anbefale, at du tjekker modeller som Galaxy A54, der lige nu er den bedste mellemklasse Android-mobil efter vores mening. Oven i det har vi set nogle interessante muligheder afsløret fra folk som OnePlus og Google i løbet af det seneste år, så det kan være en god idé også at tjekke deres lineup.

Hvad skal jeg kigge efter, når jeg køber en ny mobiltelefon?

Skærmstørrelse, opløsning, batterilevetid, opladning, kameraydelse og pris plejer at være de vigtigste ting at overveje, når man leder efter en af ​​de bedste Android-telefoner. Topmodellerne vil excellere på de fleste eller alle områder – men ofte til en høj pris.

Når det kommer til skærmen, er større ikke altid bedre. Hvis du har små hænder eller ønsker at kunne bruge din telefon med kun én hånd, kan du overveje noget mere kompakt.

Hvilket Android-mærke er bedst?

Samsung er efter vores mening det bedste Android-mærke lige nu. Men svaret afhænger naturligvis af dine egne behov, præferencer og budget. Samsungs flagskib ligger dog altid højt på vores topliste over de bedste Android-telefoner. Men mærker som OnePlus, Xiaomi og Motorola laver også virkelig stærke mobiler.

Er Android eller iOS bedst?

Det er et spørgsmål om personlig smag. Med Android får du et meget bredere udvalg af mobiler og mærker, så det kan være nemmere at finde en mobil med de funktioner (og til en pris), som du er glad for. Med iOS får du en mere ensartet oplevelse på tværs af alle mobiler, og iPhones fungerer godt sammen med andre Apple-produkter og -tjenester. Generelt vil det fleste nok føle det som en irriterende at skulle skifte fra Android til iOS eller omvendt. 

Bedste Android-mobil: Sådan tester vi mobiler

Hos TechRadar tester alle de mobiler, du finder på vores topliste over bedste Android-mobiler. Vi gennemgår dem grundigt og ser på ting som ydeevne, batterilevetid, byggekvalitet, funktioner, design og meget mere.

For eksempel tester vi batteritiden grundigt ved at bruge mobiltelefonen lidt, moderat og intensivt i løbet af dagen for at se, hvor meget batteri vi har tilbage  om aftenen. Vi kører også videotests, hvor vi afspiller en video eller film on loop for at se, hvor længe mobilen kan blive ved, før batteriet løber tør.

Når telefonen skal lades op, tester vi de forskellige muligheder for opladning og tjekker, hvor lang tid det tager at lade batteriet helt op, og hvor meget batteritid du får ved en hurtig opladning på for eksempel ti minutter om morgenen før du tager på arbejde.

Kameraerne er også noget, vi tester grundigt på alle mobiler. Vi tager dem med ud på lange kamerature for at skyde i forskellige lys og miljøer. Vi optager forskellige typer motiver såsom bymiljøer, landskaber, mad, kæledyr og meget mere. Vi tester også alle de forskellige fototilstande, zoom og hvor brugervenlig kamera-appen er med mere.

Vi sammenligner derefter alt dette med telefonens pris for at se, hvor overkommelig den er, og til sidst giver vi den en rangerende topliste. Toplisten opdateres også med jævne mellemrum, så den indeholder alle de nyeste mobiler, der er bedst i test fra forskellige mærker.

Peter Hoffmann
Redaktør TechRadar Danmark

Peter er journalist og har arbejdet som tech-journalist på forskellige tech-medier. Samlet set har han beskæftiget sig professionelt med tech og forbrugerelektronik siden 1996. Peter interesserer sig for mange forskellige områder inden for forbrugerelektronik. Han er vild med lyd – både høretelefoner og højttalere i alle mulige afskygninger. Men han kan også bruge rigtig langt tid på at teste mobiltelefoner og computere. Samtidig er han altid på udkig efter sære og skæve produkter, der kan være interessante at kigge nærmere på, selv om de måske ikke passer ind i de traditionelle produktgrupper.

Med bidrag fra