Første billede af iPhone 13 Mini

iPhone 13 Mini
(Foto: Apple)

Måske bliver det præsenteret på Apples imødesete event den 20. april - måske bliver det senere. Men hér er i hvert fald, hvad der angiveligt er det første billede af en kommende iPhone 13 Mini. 

Her har designerne lavet en mindre notch og et nyt design af kamera-linserne. 

Kameralinserne er placeret diagonalt og ikke lige under/over hinanden, som tilfældet er på den nuværende iPhone 12 Mini.

Det ventes de to kameraer vil være en 12 megapixels sensorer i hovedsensor og ultravidvinkel og processoren vil være en A15 Bionic, hvis rygterne holder stik.

Ellers vil der formentlig ikke været ændringer på designet i forhold til iPhone 12 Mini. Der er i skrivende stund ingen forlydender om farvevarianter, så om det eventuelt vil være anderledes end udvalget er af iPhone 12 Mini, er uvist.

Det dårlige salg, som iPhone 12 Mini angiveligt har haft – i hvert fald på verdensplan – kan måske resultere i, at iPhone 13 Mini bliver den sidste ”Mini”. Det er i hvert fald det, som Apple-analytikeren Ming-Chi Kuo forudser.

Michael Kilschow Hansen
Redaktør / Nyhedsjournalist

Michael har arbejdet journalistisk næsten hele sit arbejdsliv - og har i årenes løb beskæftiget sig med online nyhedsmedier, radio, tv, ugeblade, magasiner, musik- og filmjournalistik. Michael har været en del af TechRadar Danmark-teamet siden januar 2021. 

Han eeelsker sin iPhone, sin iPad og sin iMac - men på et ikke-religiøst niveau, og er voldsomt nysgerrig på, hvad andre tech-brands kan tilbyde.

Arbejde og hobby mødes i en smuk fusion, når der skal skrives om streamingtjenester og deres indhold, nye premierer på serier, film og spændende dokumentarprogrammer.