Elgato Wave:3-mikrofon giver klar lyd til videoindhold og hjemmekontor

Elgato Wave 3
(Foto: Elgato)

Der er ingen tvivl om, at lyd og ydeevne er gået hen og blevet en central del af vores liv. Med remote-arbejde holdes mange møder online, og i dag følger mange mennesker også de mest populære streamere næsten hver dag, og de deler gaming-øjeblikke med venner og tilskuere. Her kommer interaktion i første række. Så selvom man ikke er i samme rum, skal samtalen forblive krystalklar. Desværre er det ikke alle mikrofoner på markedet – for slet ikke at snakke om dem, som er indbygget i bærbare computere – der kan leve op til dette.

Det tyske firma Elgato er fokuseret på lydudstyr af høj kvalitet. Mikrofonmodellen Wave:3 fra Elgato har en ret alsidig målgruppe, da den henvender sig til dem, der gerne vil have lyd af høj kvalitet, omfattende funktioner og brugervenlighed – alt i samme pakke. Uanset om du er til et fjernemøde på hjemmekontoret, streamer dine gamingoplevelser på Twitch eller videoblogger på YouTube, så giver Wave:3 alt, hvad du kunne forestille dig og lidt til.

Sprød lyd - har du hørt det med?

Læs mere om Wave:3-mikrofonen

Elgato Wave 3

(Image credit: Elgato)

Hvis du gerne vil have flere oplysninger om mikrofonen Wave:3, kan du gå ind på Elgatos hjemmeside.

Wave:3 sørger både for professionalisme og elegance. Mikrofonen har et klassisk design og en indbygget digital mixer. Desuden er det kompatibelt med forskellige stativer, så både din arbejds- eller gamingplads forbliver ryddeligt. Mikrofonen er fastgjort til stativet, så den ikke er i vejen eller kan ses på billedet – medmindre du selvfølgelig gerne vil have det.

Til tider kan det være svært at sørge for, at vores arbejdsområde er helt stille. Elgato Wave:3 har ingen baggrundsstøj, da den faktisk giver støjbeskyttelse i flere lag, som filtrer alt det unødvendige fra. På den måde ved du, at du får ren og klar lyd, der er behagelig at lytte til. Mange mener, at det er helt essentielt, når det kommer til videotjenester som Zoom, YouTube og Twitch, men vores erfaring siger os, at dine møde på hjemmekontoret bliver langt bedre.

Wave Link-appen til den digitale mixer giver omfattende muligheder for håndtering af forskellige lydkanaler. Du kan indstille op til 9 forskellige lydkanaler alt efter din smag. Ligegyldigt, om du gamer, lytter til podcast eller laver en Twitch-udsendelse, så er den fantastiske lyd med til at højne oplevelsen.

Lydkvalitet og brugervenlighed

Elgato Wave 3

(Image credit: Elgato)

Elgatos udstyr er kendt for sin tekniske ekspertise. Wave: 3 imponerer med sin omfattende og klare lyd. Mikrofonens 24-bit/96 kHz-opløsning sikrer høj lydkvalitet. Alle uventede baggrundslyde dæmpes automatisk, så de ikke påvirker din oplevelse. Derudover sikrer hovedtelefonstikket latensfri lyd.

Foran på mikrofonen har du en betjeningsknap, som giver dig mulighed for at styre lydindgang og lydstyrke fra ét sted. Det gør betjeningen og brugervenligheden super nem. Du kan også mute mikrofonen med bare ét enkelt tryk.

Mikrofon til arbejde og underholdning

Elgato Wave:3 er skabt til indholdsproduktion og content creators, men også gaming og hjemmekontor. Mikrofonen og den indbyggede digitale mixer kombinerer professionalisme og brugervenlighed. Wave:3-mikrofonen opfylder dig dine behov både til arbejde og til sjov.

Elgato Wave:3 | Proshop | 1.490 kr

Elgato Wave:3 | Proshop | 1.490 kr
Accepterr du kun, at dine streaminger og videopkald er af højeste kvalitet? Du har intet andet valg end Elgato Wave:3 – fås hos Proshop til 1.490 kroner.