"Destiny 2" är mycket billigare just nu

Har du varit nyfiken på "Destiny 2", men inte slagit till och köpt det än? Då har du en  en gylllene möjlighet just nu, för det stora spelet är nedsatt till bara 211 kronor (org. pris 639 kronor) nu på Microsoft Store. Vill du ha med  expansion pass som ger dig tillgång på allt extra innehåll som är släppt i spelet hittills, så får du alltihop för bara 352 kronor (org. pris 639 kronor).

Image

 ”Destiny 2” för 211 kronor hos Microsoft Store
Nu kan du köpa spelet "Destiny 2" för ett mycket nedsatt pris till Xbox One hos Microsoft Store.

Det är viktigt att komma ihåg att du behöver Expansion Pass för att kunna spela Forsaken-uppgraderingen som släpps 4 september (och som du kan förhandsbeställa nu). Om du är intresserad av den kan det därför kanske vara lika bra att köpa hela paketet med en gång även om priset kommer vara lite högre.

Om du har en Playstation 4 kan förhandsbeställa Destiny 2 tillsammans med Forsaken och Annual Pass redan nu, men då för 679 kronor.

"Destiny 2" fick positiva recensioner när det släpptes i höstas och hemsidan Gamesradar.com gav spelet 5 av 5 stjärnor, och skrev att "det här är inte Destiny. Det här är något nytt. Något större, smartare, rikare och bättre".

  • När vi i TechRadar förmedlar bra erbjudanden är det helt enkelt för att vi tycker informationen kan vara värdefull för våra läsare. Vi är fortfarande oberoende och vi tar inte emot betalning för att skriva dessa artiklar.