Beste mobil 2018: 15 telefoner fra øverste hylle

null

Nå som vi nærmer oss både Black Friday og julehandelen, så er du sikkert spent på å finne ut hvilke telefoner du bør holde utkikk for gode tilbud på. Da skal du vite at vår alltid oppdaterte liste over de beste telefonene på markedet, nå har fått plass til både Huawei Mate 20 Pro, OnePlus 6T, iPhone XR, Google Pixel 3 XL og Google Pixel 3. Samtidig finner du ikke overraskende flere toppmodeller fra Samsung, i tillegg til flere iPhone-modeller på listen.

Som vanlig får du de laveste prisene på hver telefon, og dette er selvfølgelig prisene telefonene selges for uten abonnement. Er du interessert i å kjøpe telefon med abonnement, kan du eventuelt at en titt på vår oversikt over de beste abonnementene i ulike prisklasser for å finne det som passer best for deg.

Vi tester alle telefonene grundig og ser nøye på hver eneste detalj og funksjon, men vi legger aller mest vekt på batteritid, skjerm, design og kamera.

Samtidig må vi også ta prisen med i vurderingen – det er ikke alle som kan eller vil ut med et beløp som tilsvarer det man kan betale for en grei bruktbil, og vi må alltid passe på å vurdere det du betaler opp mot hva du faktisk får for pengene.

Hvis du er mer interessert i hva som finnes av billige modeller på markedet, så kan du også ta en titt på vår liste over de beste billigtelefonene i 2018.

Er du fortsatt der? Og fortsatt usikker på hvilken telefon du skal gå for? Ta det med ro – her får du 15 fantastiske alternativer å velge mellom!

Image 1 of 5

Image 2 of 5

Image 3 of 5

Image 4 of 5

Image 5 of 5

1. Samsung Galaxy S9+

Den beste Android-telefonen på markedet.

Lanseringsdato: mars 2018 | Vekt: 189 g | Mål: 158,1 x 73,8 x 8,5 mm | OS: Android 8 | Skjermstørrelse: 6,2 tommer | Oppløsning: 1440 x 2960 | CPU: Exynos 9810 | RAM: 6 GB | Lagring: 64/128 GB | Batteri: 3500 mAh | Kamera: Dobbelt 12MP | Frontkamera: 8 MP

Fantastisk byggekvalitet
Svært gode bilder i svakt lys
Batteriet holder ikke like lenge som enkelte andre

Samsung Galaxy S9+ er en stor telefon for store hender – og den tar de beste elementene fra andre telefoner på markedet, og kombinerer dem i en overbevisende pakke det har vært en glede å teste ut.

Skjerm: Målinger på Super AMOLED-skjermen på 6,2 tommer viser at den er blant de beste på markedet, med fantastiske farger, god dynamisk bredde, og generelt sett den beste brukeropplevelsen du kan få på en mobiltelefon.

Batteritid: Batteritiden til S9+ er bedre enn for S9, takket være batteriet på 3500 mAh. Samtidig er nok dette telefonens svakeste ledd, og vi skulle ønske den var bedre.

Kamera: Kameraet til S9+ er blant de beste på markedet, og den doble lukkerfunksjonen gjør det mulig å ta enormt gode bilder i svakt lys. Farger kan bli litt utvasket ved sterkere eksponeringer, men sensoren, som har innebygget minne, gir bilder med svært lite støy.

Minikonklusjon: Hvis du er ute etter en stor telefon med alt som finnes av nye funksjoner, er Galaxy S9+ telefonen for deg.

Les hele vår test av Samsung Galaxy S9+