De bedste 4K-TV i 2024: Her er dem, du skal gå efter i år

Tre af de bedste 4K-TV på sandfarvet baggrund
De bedste 4K-TV (Foto: Future)

4K-opløsning (også kaldet Ultra HD) er ikke længere en eksklusiv og usædvanlig teknologi, som den var for et par år siden. 4K er efterhånden standard på TV-markedet. Hvis du køber et almindeligt TV i dag, vil det derfor sandsynligvis have 4K, som giver fire gange bedre opløsning end traditionelle HD-skærme.

Heldigvis vil der snart være en masse indhold med den nye standard at se. Netflix og Amazon tilbyder begge 4K-streaming, dvd'er med Ultra HD er blevet mere almindelige og gaming er hoppet på 4K-toget, hvor de seneste konsoller (Xbox Series X  og PS5) byder på 4K-understøttelse.

4K handler dog ikke kun om antallet af pixels ,du har på skærmen, men kvaliteten af
pixels. Der er endnu nyere teknologier, som vi alle venter spændt på, såsom High Dynamic Range og Wide Color Gamut, som lover at tage alle disse pixels til det næste niveau og få dem til at se endnu bedre ud.

Det er dog ikke kun opløsningen, der betyder noget. Nogle af hovedårsagerne til at købe et 4K-TV er i mindst ligeså høj grad al den øvrige teknologi, disse apparater kan tilbyde, herunder HDR-understøttelse, Dolby Vision og Atmos og OLED.

Hvis det føles forvirrende at købe et nyt TV, så tag det roligt. Giv det tid, og du vil finde noget, der passer til dine behov. Derudover giver vi dig de råd, du skal bruge for at finde det bedste TV med 4K på markedet.

Gennem årene har vi testet og anmeldt hundredvis af forskellige TV-modeller her på kontoret. Med vores faglige viden har vi lavet en liste over de bedste TV-modeller med 4K. Vi opdaterer løbende listen med de bedste og nyeste skærme, så bliv ikke overrasket, hvis du kan se, at vi har flyttet rundt på produkterne, siden du sidst kiggede.

De bedste 4K-TV - en oversigt

Hvorfor du kan stole på TechRadar Vores ekspert anmeldere bruger timer på at teste og sammenligne produkter og tjenester, så du kan vælge det bedste for dig. Find ud af mere om, hvordan vi tester.

  1. LG C2 Series OLED TV - Bedst i test
  2. Samsung BU8500 - Bedste billige 4K-tv
  3. LG C1 OLED - Bedste 
  4. Sony A95K
  5. Samsung QN95B QLED
  6. LG G2 Gallery Series OLED
  7. Sony A90J
  8. Sony X90J 4K TV
  9. Samsung QN95A Neo QLED

Se vores video ovenfor for en introduktion til 4K.

Hvad med 8K-TV?

Selvom ny 8K-standard med tiden er klar til at overtage stafetten, er 4K stadig den fuldt ud tilstrækkelige opløsning på et nyt tv i 2022 - med en berusende blanding af skarpe visuelle detaljer, større detaljerigdom og muligheden for HDR (høj dynamisk rækkevidde) forbedring af billedkvaliteten ti gange over vores ældre HD-skærme og næsten ingen prisforskel ved 4K-modeller. Når det er sagt, har vi en guide til de bedste 8K-TV'er, hvis det er det, du er på udkig efter.

De bedste 4K-TV lige nu

LG C2 OLED stående på TV-bord

(Image credit: LG)
Hvis du leder efter den bedste ydeevne pr. krone, er LG C2 TV'et svært at slå

Specifikationer

Størrelse: 42", 48", 55", 65", 77", 83"
Opløsning: 4K
Paneltype: OLED
Smart TV: webOS
HDR: HDR, HLG, Dolby Vision

Grunde til at købe

+
Smukt 4K/HDR-billede
+
Fire HDMI 2.1-porte
+
WebOS er fantastisk

Grunde til at lade være

-
Manglende kabelstyring
-
Ingen understøttelse af HDR10+

Efter at have mistet et par pladser i 2021, genvinder LG en af topplaceringerne på vores liste over de bedste TV'er 2022 med den nye LG C2 OLED. Det skyldes en række forbedringer, som LG har lavet med dette års model i forhold til LG C1 OLED.

Forbedringerne for 2022 inkluderer den nye Alpha a9 Gen 5-processor, som er designet til at tilbyde bedre objektforbedring og dynamisk tonemapping end sin forgænger. Derudover får du "virtuel surround sound", hvor TV'et opskalerer stereoindholdet til 7.1.2 kanals lyd. Selvom vi ikke var overbeviste af påstandene om virtuel surroundlyd, er lyden god til et fladskærms-tv, og en række forskellige lydtilstande gør, at du burde kunne finde en lydprofil, der passer til dine behov.

Ud over disse forbedringer har C2 OLED de fire separate HDMI 2.1-porte, den har arvet fra C1 OLED, hvilket gør den til den perfekte ledsager til Xbox Series X og PS5.

LG C2 er dog ikke uden mangler. Mætningen uden for aksen falder lidt, når du bevæger dig til venstre eller højre på skærmen sammenlignet med de nye QD-OLED-modeller, og LG understøtter ikke IMAX Enhanced eller HDR10+ formater.

Læs hele anmeldelsen LG C2 OLED

Et Samsung BU8500 set fra siden

Samsung BU8500 giver dig meget for pengene. (Image credit: Samsung)
Bedste billige 4K-tv

Specifikationer

Skærmstørrelse: 43", 50", 55", 65", 75"
Opløsning: 4K
Panel: LED / LCD
Smart TV: Tizen
HDR: HDR10, HDR10+. HLG

Grunde til at købe

+
Flotte 4K-bilder
+
Virkelig gode specfikationer til prisen 
+
Slankt og ganske elegant

Grunde til at lade være

-
Begrænset opskalering
-
Hård og tynd lyd

Samsung BU8500 er designet til at tilbyde den nyeste funktionalitet, har et diskret udseende og en klippefast konstruktion til en pris, som de fleste af os ikke har noget imod. Samsung har helt sikkert ramt plet med dette TV.
Den har 4K HDR (men uden Dolby Vision), tre HDMI-indgange, stemmestyring, to fjernbetjeninger og et Tizen-interface med alle de apps, du kan forvente til denne pris. BU8500 er slankere og mere afdæmpet end mange relativt nye flagskibs-fjernsyn. Billedkvaliteten her er god, men kan åbenbart ikke konkurrere med de mest avancerede modeller på denne liste.
En af de få ulemper ved Samsung BU8500 er, at opskaleringen er skuffende, og manglen på Dolby Vision HDR er stadig lige så irriterende her, som det er med andre, dyrere Samsung-tv'er.
Men overordnet set er Samsung BU8500 et meget godt tv til prisen, specifikationer og skærmstørrelsesforhold i betragtning. Det giver dig omfattende support til smart-tv og fantastisk 4K-billedkvalitet til en rimelig pris.

Læs hele testen af Samsung BU8500 (55BU8500) (på engelsk)

LG C1 OLED 4K TV som viser et rosa træ.

LG C1 OLED 4K er stadig et fantastisk TV. (Image credit: LG)
2021-skærmen LG C1 OLED er stadig fantastisk

Specifikationer

Skærmstørrelser: 48", 55", 65", 77"
Opløsning: 4K
Panel-type: OLED
Smart TV: webOS
HDR: HDR, HLG, Dolby Vision

Grunde til at købe

+
Smukt billede i 4K/HDR
+
Fire HDMI 2.1-porte
WebOS er fantastisk

Grunde til at lade være

-
Reflekterende skærm
-
Ikke HDR10+

LG C1 OLED kommer med en LG Alpha a9 Gen-processoren. 4, som giver bedre opskalering og virtuel surround-lyd. Med sine fire HDMI 2.1-porte er den klar til konsoller som PS5, Xbox Series X og Xbox Series S. Spillere vil også sætte pris på den nye Game Optimiser-menu, hvor du hurtigt kan justere lysstyrke, kontrast og VRR.
LG C1 er ikke fejlfri, da vi løber ind i problemer, når den nye Alpha a9 Gen. 4 skalerer ansigter op, og vi oplever en reflekterende skærmen er i dagslys. Men bortset fra det, er der ikke nogen problemer.
Der findes naturligvis TV på markedet med højere opløsning, såsom LG Z1 OLED, der byder på 8K, samt LG G1 Gallery Series, der med sine evo paneler giver bedre lysstyrke. Alligevel synes vi, at LG C1 OLED tilbyder den bedste blanding af ydeevne og pris, og at dette bestemt er et tv, du bør overveje.

Læs hele anmeldelsen af LG C1 OLED

Et Sony XR-A95K TV i en stue.

Sony XR-A95K  (Image credit: Sony)
Bedste 4K TV – hvis penge ikke er noget problem

Specifikationer

Skærmstørrelse: 55", 65
Opløsning: 4K
Panel: OLED
Smart TV: Google
HDR: HDR10, HLG, Dolby Vision

Grunde til at købe

+
Fantastisk billedkvalitet
+
Suveræn byggekvalitet og design
+
God lydkvalitet ved levering

Grunde til at lade være

-
Lidt problemer med tilkoblingen
-
Understøtter ikke HDR10+
-
Ikke så lysstærk som vi havde håbet

Sony Bravia A95K QD-OLED TV er et fantastisk 4K TV med et smukt design. Det kan prale af høj lysstyrke HDR med ekstrem farvedybde, og det gør fuld brug af det innovative QD-OLED-panel.

Sony A95K er lysstærk til en OLED, med utroligt levende farver. Skærmen leverer usædvanligt dybe og livlige røde og strålende grønne farver og er også meget lys. Billedprocessoren får utrolig meget ud af dette nye quantum dot panel.
På mange måder er Sonys QD-OLED A95K forud for sin tid. Det er simpelthen forbløffende godt. Det er også forbløffende dyrt.

Læs hele anmeldelsen af Sony A95K

Samsung QN95B QLED TV på en blå baggrund

(Image credit: Samsung)
Det bedste 4K-TV med forbløffende billedkvalitet i ethvert miljø

Specifikationer

Størrelser: 55", 65", 75"
Opløsning: 4K
Panelteknologi: Neo QLED
Smart TV: Tizen
HDR: HDR10, HLG, HDR10+

Grunde til at købe

+
Fantastisk billedkvalitet
+
Imponerende lydsystem
+
Fantastisk One Connect boks

Grunde til at lade være

-
Ikke Dolby Vision
-
Meget dyrt

Samsung QN95B er Samsungs flagskibs 4K-TV i 2022, med en mini-LED-baggrundsbelysning til blændende HDR-lysstyrke. Denne baggrundsbelysning leverer præcis lokal dæmpning og lysformningsteknologi, så lyset ikke bløder ind i de mørkere områder. Det er især vigtigt for film, hvor meget af handlingen foregår efter mørkets frembrud eller i dystre indendørs rum: Hvis du fx kæmpede med at se scener i den ret dunkle "The Batman", vil du ikke have det problem her.

Samsung leverer fremragende SDR- og HDR-billeder med dybe sorte nuancer og lyst skarpt lys, som alle leveres uden at blomstre eller tabe skyggedetaljer. QN95B leverede over 2.000 nits lysstyrke i Filmmaker Mode i vores test, hvilket bare er forbløffende. Samsungs quantum dot-teknologi leverer mættede og nuancerede farver, og takket være Filmmaker Mode er disse billeder også ekstremt nøjagtige.

Kombinationen af mini-LED-teknologi, kvanteprikker og Samsungs fantastiske billedbehandling er spektakulær. Bevægelser er jævne uden at se kunstige ud, 4K-detaljerne er upåklagelige, og HD er opskaleret meget overbevisende. Som vi skrev i vores Samsung QN95B-anmeldelse, får du ekstrem klarhed og detaljering med en organisk og naturlig følelse.

QN95A ser ikke bare godt ud. Det lyder også fantastisk takket være Object Tracking Sound Plus (OTS+), som bruger en række højttalere omkring tv'ets ultra-slanke chassis til at levere positionslyd, der lader til at komme fra, hvor handlingen er på skærmen.

Dette er endnu en triumf inden for industrielt design fra Samsung med en minimalistisk, men elegant form, solidt metalstativ og en næsten kantløs skærm. Tilslutningerne er alle skubbet ud til en ekstern boks, som du kan gemme væk, som forbindes til TV'et med et enkelt lille kabel. Det er ikke kun et af de bedste 4K-TV'er – det er også et af de flotteste.

LG G2 Gallery Series TV hængende på væg i dagligstue

(Image credit: LG)
LG's billede-på-væggen-design er vidunderligt, og det har en højere toplysstyrke ... men det er dyrere

Specifikationer

Størrelse: 55", 65", 77" og 83"
Opløsning: 4K
Paneltype: OLED evo
Smart TV: webOS
HDR: HDR10, HLG, Dolby Vision, HDR10+

Grunde til at købe

+
Vidunderligt lyse, levende billeder
+
Smukt premium design

Grunde til at lade være

-
Valgfrit stativ koster ekstra
-
Ingen understøttelse af HDR10+

Selvom G2 OLED deler det samme "Gallery" designnavn som sine GX og G1 forgængere, ser den faktisk helt anderledes ud: Væk er den mørke ramme og de skrå kanter, i er en flot to-lags effekt, hvor en tynd sort bag "plade" sidder stolt over og lidt smallere end et tykkere frontniveau, der huser skærmen, der er indkapslet i en meget dragende og overdådig sølvmetalfrakke.

Kvaliteten af G2 OLED's forbindelser er fuldt ud tilfredsstillende. Især er alle fire af dets HDMI-porte i stand til at håndtere de maksimale 48 Gbps data, der understøttes af HDMI 2.1-standarden. Dette betyder, at hardcore-videoafspillere samtidigt kan forbinde en Xbox Series X og PS5 og avanceret pc-grafikrig for at nyde fuldfed 4K ved 120 Hz, varierende opdateringshastigheder og automatisk latensskift fra dem alle. Det, plus at du stadig har en HDMI tilbage til at tilslutte en 4K Blu-ray-afspiller eller streamingboks.

For alle, der er bekendt med LG's OLED-tv gennem årene, er effekten af den ekstra lysstyrke, som kølepladen låser op, umiddelbart indlysende: den ekstra lysstyrke giver farverne mere volumen og kraft, uanset om du taler om en meget levende, fyldig tone, eller en subtil, mild.

Slutresultatet er et OLED-tv så suverænt, at det ligger helt oppe i toppen. Prisen gør, at det er lidt langt uden for rækkevidde for den gennemsnitlige tv-seer. Dog bør cinefiler bestemt investere.

Sony A90J OLED TV med billede af regndråbe på skærmen

(Image credit: Sony)

7. Sony A90J OLED

Sonys relativt billige OLED-TV indtager vores fjerde

Specifikationer

Skæmstørrelser: 55", 65", 83"
Opløsning: 4K
Panel: OLED
Smart TV: Google TV
HDR: HDR10, HLG, Dolby Vision

Grunde til at købe

+
Robust lyd
+
Nydeligt nyt OS

Grunde til at lade være

-
Mangler enkelte nøglefunktioner

Sony har ikke holdt tilbage ved prissætningen af det nye A90J 4K HDR OLED-TV, men vi mener, at ydelsen retfærdiggør den høje pris.

Billedkvaliteten fra enhver kilde er omtrent lige så god, som den i øjeblikket bliver fra enhver 4K-skærm. Dette gælder på alle områder: bevægelseskontrol, kontrast, kantdefinition, detaljeniveauer osv.. Hvis det skre, at du reducerer kvaliteten til sub-4K-indhold, er det også fantastisk til at opskalere.

Sony A90J OLED er mere end et par skridt foran, når det kommer til lydkvalitet. Brugen af hele skærmens overflade som højttaler er stadig ny og effektiv, og ved at understøtte dette to konventionelle basdrivere, får A90J en fyldigere lyd, der er mere direkte og bare bedre end noget alternativ, der ikke har et off-board lydsystem.

Denne kombination af avanceret billedkvalitet og lyd - med mulighed for at bruge skærmen som centerhøjttaler i et større lydsystem - gør dette TV til et hjemmebiografisk midtpunkt, selvom Panasonic HZ2000 ovenover kan slå det på renn lydstyrke. Du kan også justere A90J's fødder, så der er plads til en soundbar, mens fjernbetjeningen også er fantastisk designet.

Sony X90J 4K TV med billede af fjer på brunt TV-møbel

(Image credit: Sony)

8. Sony X90J 4K TV

Et fantastisk allround gaming-TV med de specifikationer, der betyder noget

Specifikationer

Tilgængelige størrelser: 50", 55" 65"
Opløsning: 3840 x 2160
Panelteknologi: LCD
Smart TV: Google TV
Dimensioner: 1452 x 905 x 338mm (WxHxD)

Grunde til at købe

+
Klassens bedste inden for billedkvalitet
+
Nem opsætning og Google TV

Grunde til at lade være

-
Forskellige HDMI-problemer
-
En smule genskin på skærm

Med Sony X90J 4K TV har virksomheden bag PS5 endelig fået sit TV på plads. Mens sidste års Sony TV-serie blev ødelagt af inkonsekvent understøttelse af HDMI 2.1, får dette års serie endelig input-standarden på plads med to HDMI 2.1-porte til tilslutning af næste generations spilkonsoller.

TV'et har fremragende billedkvalitet, blandt andet takket være en ny Cognitive XR-processor, der blev udrullet til Sonys bedste 2021-TV'er, hvilket giver fremragende opskalering og kontrastkontrol. X90J har også den nye Google TV smarte platform til nem opsætning og bred app-support samt fordelene ved Google Cast fra Android-enheder. Der er også Dolby Vision HDR og Dolby Atmos-lyd pakket ind (ingen af
dem findes på Q80T, der tidligere toppede denne vejledning).

Når det gælder gamig har X90J et 120 Hz-panel med 4K-opløsning og to fuldspecifikke HDMI 2.1-porte til din Xbox Series X og PS5. Det har også VRR (variabel opdateringshastighed) og ALLM (automatisk lav latenstidstilstand, under 10 ms forsinkelse) for virkelig at forbedre din spiloplevelse. Bare sørg for at gå ind i billedindstillingerne og tænd 'Forbedret format' for din valgte HDMI-port, ellers får du ikke fordelen af dens 2.1 -specifikation.

Der er stadig et par problemer, herunder middelmådig visning uden for aksen og problemer med direkte dagslys. X90J vil uden tvivl blive slået af mulighederne i efterfølgeren X95J-model for en mindre prisstigning. Alligevel lykkes det for Sony X90J at levere fremragende ydeevne til en rimelig pris.

Samsung QN95A Neo QLED TV

(Image credit: Samsung)

9. Samsung QN95A Neo QLED

Brugen af Mini LED forbedrer de bedste 4K TV fra Samsung

Specifikationer

Skærmstørrelse: 55", 65", 75"
Opløsning: 4K
Panelteknologi: Neo OLED
Smart-TV: Tizen
HDR: HDR10, HLG, HDR10+

Grunde til at købe

+
Fremragende billedkvalitet
+
Imponerende lydsystem

Grunde til at lade være

-
Hverken Dolby Vision eller Atmos
-
Freeview Play ville gøre godt

Samsung QN95A er virksomhedens nye flagskib Neo QLED 4K TV i 2021 og det første til at anvende en Mini LED-baggrundsbelysning, hvilket resulterer i en markant stigning i dæmpbare zoner og tyndere paneler.

Resultaterne taler for sig selv med fantastiske SDR- og HDR-billeder, der drager fordel af dybe sorte og lysere højdepunkter, som alle leveres uden blomstring eller tab af skyggedetaljer. Ved at inkludere quantum dot-teknologi opnås mættede og nuancerede farver, og takket være Filmmaker Mode er disse billeder også ekstremt præcise.

QN95A kan levere over 2.000 nits i sin dynamiske billedtilstand og over 1.600 nits i den mere nøjagtige Filmmaker Mode. Dette betyder, at for meget HDR-indhold behøver TV'et ikke engang at tonekortlægge, men når det anvender tonekortlægning, gøres dette korrekt. Dette sikrer, at detaljer bevares i de mørkeste og lyseste dele af billedet, hvilket opretholder den kreativite hensigt. (Bare husk på, at du må nøjes med HDR10+ understøttelse i stedet for den mere udbredte Dolby Vision HDR-standard).

QN95A ser ikke bare godt ud, det lyder også fantastisk takket være Object Tracking Sound Plus (OTS+), som på en eller anden måde formår at klemme et kraftfuldt 4.2.2-kanals lydsystem ind i TV'ets ultratynde chassis. Dette er endnu en triumf for Samsungs industrielle design med en minimalistisk, men elegant form, solid metalfod og næsten kantfri skærm. Det er ikke kun et af de bedste 4K-TV'er - det er også et af de smukkeste. 

Læs hele vores anmeldelse: Samsung QN95A Neo QLED TV

DE BEDSTE 4K-TV 2024: FAQ

Hvad er 4K?

4K er i bund og grund en ultra-high-definition skærmopløsning. Skærmteknologien, der også kaldes UHD eller 4K UHD, er blevet standardskærmopløsningen på alle de tv'er, som du sandsynligvis vil se i butikkerne i dag - og også på mange pc-skærme. 

De allerbedste UHD-tv har over otte millioner pixels på deres højopløselige skærme - det er fire gange så mange som på Full HD-panelerne i de små tv'er i dag. 

Du behøver heller ikke nødvendigvis at have adgang til 4K-underholdningsindhold for at nyde fordelene ved 4K-opløsning, da mange af de bedste 4K-tv (og de fleste af dem på denne liste) kan prale af imponerende opskaleringsteknologier, der forbedrer indhold, der er filmet i HD.

Den anden grund til, at 4K-tv'er har taget fart i de seneste år, er den 4K-understøttelse, som spilkonsoller som PS4 Pro, Xbox One X, PS5 og Xbox Series X samt 4K Blu-ray-afspillere og streaming-enheder tilbyder.

Skal du købe et 4K TV i 2023?

Det korte svar: ja! Selv om 8K-tv er begyndt at få en plads på markedet for hjemmeskærme, er de stadig ikke bredt tilgængelige - de fleste mærker tilbyder kun en håndfuld 8K-modeller - og de er naturligvis meget, meget dyrere. Der er heller ikke meget 8K-indhold at hente endnu. 

Desuden er 4K-tv billigere end nogensinde før, og der findes masser af gode tilbud på fjernsyn hele året. 8K-teknologiens fremmarch og de stadigt stigende tv-skærmstørrelser betyder, at nogle af de bedste 4K-tv i almindelig størrelse ikke længere er vanvittigt dyre, og det gør dem tilgængelige for langt flere mennesker.  

Selvfølgelig er nogle stadig ret dyre, men der er så stort et udvalg af 4K-skærme i dag, at du godt kan finde et 4K-tv, der kan levere en fantastisk tv-oplevelse til en fornuftig pris.

Hvilke typer af 4K TV findes der?

Der findes mange forskellige skærmtyper, som alle arbejder på forskellige måder for at opnå de samme resultater. Hver teknologi har sine egne unikke styrker og svagheder, så her er nogle grundlæggende ting, som du skal overveje, når du leder efter det rigtige 4K-tv til dine behov:

LED-TV: Direkte LED

Disse skærme er baggrundsbelyst af et array af LED'er (lysdioder) direkte bag skærmen. Dette giver mulighed for lokal dæmpning - hvilket betyder, at umiddelbart tilstødende områder med lysstyrke og mørke kan vises mere effektivt - og forbedrer kontrasten betydeligt. LED-tv er også mere strømbesparende og har et bredere farvespektrum end CCFL-tv'er. På grund af de ekstremt høje omkostninger ved montering af disse LED-rækker anvendes der i billigere tv-skærme normalt Edge-Lit LED-skærme frem for direkte eller Full-Array LED-skærme.

LED-TV: Edge LED: Edge LED

Ved disse tv'er er baggrundsbelysningens LED'er monteret langs panelets kanter. Dette muliggør radikalt slanke skærme og giver et bedre kontrastniveau end CCFL, men kan ikke opnå den samme billedkvalitet som direkte belyste LED-sæt. De er dog langt billigere, hvilket er grunden til, at de fleste LED-tv derude nu anvender denne teknologi.

OLED-TV

Baggrundsbelysningen på OLED-apparater (organic light emitting diode) opnås ved at lade en elektrisk strøm passere gennem en emitterende, elektroluminescerende belægning. Denne teknik giver langt bedre farver og højere kontrast og gør det også muligt at gøre skærmene ekstremt tynde og fleksible. Dette er den hellige gral i skærmteknologien, og LG, Sony, Philips og Panasonic har alle anvendt den i deres flagskibsudstyr.

Quantum Dot

Quantum Dot er Samsungs store satsning på LED-tv-området. Med den hævder Samsung, at fjernsyn er i stand til at producere mere farverige billeder end LG og Sony og samtidig tilbyde endnu lysere paneler. LG's Super UHD-tv bruger alle en variant af Quantum Dot kaldet Nano Cell, og Hisense fremstiller en række Quantum Dot-tv til USA og Kina.

Med bidrag fra