Bose nya öronproppar är designade för att hjälpa dig sova bättre

Bose tillkännagav deras första par öronproppar i slutet av förra året via gräsrotsfinansieringstjänsten Indiegogo. Ett halvår senare är det nu möjligt att köpa dig en bättre natts sömn.

Bose Sleepbuds finns för närvarande endast tillgängliga i USA och Kanada och är designade för att sitta bekvämt i öronen medan du rullar runt i sömnen.

Öronpropparna använder ljuddämpande teknologi för att blockera ut ljud runtom dig och se till att du inte vaknar upp av minsta lilla ljud - eller en snarkande partner.

De erbjuder dessutom ett urval ljudspår som till exempel ljudet av skvalpande vågor för att hjälpa dig somna på kvällen, så du inte behöver ligga i total tystnad.

(OBS. Länkar i denna artikel kan vara skrivna på engelska)

En god natts sömn

Tänk på att Bose Sleepbuds inte kan spela musik, utan är enbart designade för att hjälpa dig sova bättre på natten.

De använder Bluetooth för att ansluta till din mobil, så du kan bestämma ljudspår och ändra inställningar. Du får även med ett laddningsfodral för när de får slut på batteri.

Bose räknar med att öronpropparna håller i 16 timmar, något som vi definitivt kommer testa i vår kommande recension.

Om du bor i USA eller Kanada kan du köpa dem redan nu för 249 dollar (cirka 2 200 kronor). Om du tidigare stöttat Indiegogo-kampanjen får du dem för ett lägre pris, annars får du betala fullt pris.

Bose har sagt att Sleepbuds även kommer att dyka upp på andra marknader inom några månader, bland annat i Europa, Asien-Stillahavsregionen, Mexiko och Latinamerika. Du kommer förhoppningsvis kunna köpa dem innan årets slut.

Via Engadget

Amanda Westberg
Content manager

Amanda Westberg älskar allt som har med gaming att göra och skriver gärna om nya spel, streams och e-sport. Som träningsfreak har hon även en förkärlek för smartklockor och håller alltid koll på de senaste modellerna och spännande nya funktioner. Filmer, serier och streamingtjänster ligger också högt upp på hennes topplista på saker att skriva om.