De beste prisene på AirPods for øyeblikket

De beste prisene på AirPods for øyeblikket
Airpods i etuier. (Foto: Future)

Hvis du er ute etter de beste prisene på AirPods, så har du kommet til riktig sted, for nedenfor finner du de beste Apple AirPods-tilbudene akkurat nå. Er du på jakt etter de seneste prisene på nye AirPods Pro kan vi også tilby de beste prisene på de mer elegante støydempende øreproppene fra Apple. Her tar vi også for oss AirPods Pro 2, AirPods Max og AirPods 3, de nyeste tilskuddene til familien.

Vi er store tilhengere av å unngå irriterende kabler når vi skal lade enhetene våre, så derfor har vi også funnet de beste tilbudene på Apple AirPods med trådløst ladeetui. Det koster litt mer, men vi synes ærlig talt det er verdt det.

Det kan faktisk være ganske vanskelig å finne Apples trådløse ørepropper til en billig penge, simpelthen fordi dette er et av de mest ettertraktede enhetene i verden når det gjelder forbrukerteknologi. Faktisk er AirPods ofte utsolgt, så hvis du råker over noen som selger AirPods til en billig penge kan det være lurt ikke å nøle med å kjøpe dem.

Hvis du allerede har kjøpt en ny iPhone, som har kvittet seg med den tradisjonelle hodetelefonutgangen, så er Apple AirPods blant de aller beste øreproppene man kan få tak i til ens nye Apple-telefon. Selvsagt, siden de fungerer over Bluetooth, så kan man bruke AirPods både med andre telefoner og med bærbare PC-er.

Så hvor mye koster egentlig AirPods, og hvordan kan du finne det beste tilbudet? Vårt prissammenligningsverktøy finner automatisk de beste tilbudene fra alle relevante nettbutikker, slik at du raskt kan finne de mest oppdaterte prisene med en gang de blir tilgjengelige.

De beste tilbudene på Apple AirPods

De ferskeste prisene på Apple AirPods Pro 2

Apple AirPods Pro 2 svever over en hånd.

(Image credit: Apple)

2. generasjon av AirPods Pro ser ut til å være en solid oppgradering. Så og si alle faktorene er blitt bearbeidet og oppjustert sammenlignet med originalen, med unntak av designet.Men det er ikke kommet til så mange nye funksjoner, noe som kan være en skuffelse for enkelte.

Men hvis du ønsker deg noe som er akkurat som de opprinnelige AirPods Pro, men bare enda bedre,  ser det ut til at Apple har kommet med et produkt som er helt perfekt for deg.

De nyeste Apple AirPods 3-prisene

To AirPods 3 mot hvit bakgrunn

(Image credit: Apple)

Apple AirPods 3 (2021) har en veiledende pris på 1990 kroner. De kom på markedet 26. oktober 2021.

Apple AirPods 3 utgjør et stort steg videre fra forgjengerne sine når det gjelder lydgjengivelse, tilkoblingsmuligheter og design. Selv om også prisen er blitt høyere, mener vi dette er en gunstig oppgradering hvis du har eldre AirPods. Vi vil imidlertid ikke anbefale dem for Android-brukere. 

AirPods 3 er ikke overraskende optimalisert for bruk i det bredere Apple-økosystemet, noe som gjør at Android-brukere går glipp av de mange ekstrafunksjonene som gjør at AirPods 3 utmerker seg blant de mange helt trådløse øreproppene på markedet. Mangelen på støyreduksjon gjør at de ikke er den enheten med best spesifikasjoner på dette prisnivået.

Vil du vite mer om disse hodetelefonene, kan du ta en titt på vår test av AirPods 3.

De nyeste Apple AirPods Max-prisene

Apple Airpods Max mot en hvit bakgrunn.

Apple foretok en stillferdig lansering av AirPods Max i desember 2020. De kan blant annet kjøpes direkte fra Apple. Men de er ikke akkurat billige. AirPods Max er faktisk Apples dyreste hodetelefoner, med en veiledende pris på kr. 6990.

Det er ikke bare på grunn av prisen AirPods Max skiller seg ut. Som de første hodetelefonene fra Apples AirPods-serie har AirPods Max en lukket utforming. Apple hevder selv at magien fra AirPods Max viderefører magien fra AirPods, noe som innebærer at du blant annet får aktiv støydemping, kraftige H1-brikker og en utvidet lydopplevelse.

AirPods Max har også en unik designdetalj med nettingen i hodebøylen og en ramme i rustfritt stål med øreklokker i minneskum som gir utmerket komfort. Disse hodetelefonene fra Apple leveres i en rekke elegante farger: stellargrå, sølv, himmelblå, grønn og rosa. De har en batteritid på 20 timer.

Vil du vite mer om disse hodetelefonene, kan du ta en titt på vår test av AirPods Max.

Apple AirPods Pro mot en hvit bakgrunn.

(Image credit: Apple)

De ferskeste prisene på Apple AirPods Pro

Apple AirPods Pro var et etterlengtet produkt, og da de endelig ble lansert var det verdt ventetiden. Apple AirPods Pro koster 2990 kroner hvis man kjøper direkte fra Apple, men nedenfor får du øreproppene langt billigere.

Dette er et godt stykke dyrere sammenlignet med de vanlige AirPods-modellene, men AirPods Pro er de første AirPods-enhetene som har aktiv støydemping, slik at forstyrrende elementer i omegn ikke får ødelagt musikkopplevelsen. Perfekt for lange pendleturer eller når man virkelig må konsentrere seg om arbeidet. Samtidig har man muligheten til å filtrere inn lyd fra utsiden, om man ønsker det. Dette kan være nyttig om man eksempelvis ønsker å høre ting som trafikk når man løper/sykler/går, eller om noen prøver å ta kontakt.

AirPods Pro er vann- og svettebestandige, noe som gjør øreproppene til et bedre valg til bruk under trening enn de vanlige AirPods-modellene. Pro-varianten kommer også med flere gummiendestykker for ørene, slik at proppene kan justeres til akkurat dine ører. Sertifiseringen for vannbestandighet er IPX4, hvilket betyr at enhetene tåler vannsprut og lett regn, men ikke tåler å bli dynket i vann.

Med Apple AirPods Pro får man med et trådløst ladeetui. Det finnes ingen billigere variant uten, slik som det gjør med den vanlige AirPods-varianten, der man kan velge å kjøpe med eller uten.

Vil du vite mer om disse øreproppene? Ta en titt på vår test av AirPods Pro.

Apple AirPods mot en hvit bakgrunn.

(Image credit: Apple)

Hvor mye koster AirPods? De ferskeste tilbudene og prisene på AirPods

Så, hvor mye koster AirPods, og hvordan kan man få absolutt billigst pris? Nedenfor finner du de mest oppdaterte prisene på de nye 2020-variantene av den vanlige AirPods-modellen, som kom på markedet tidlig i fjor. Nye AirPods koster 1790 kroner fra Apple, hvilket er samme pris som originalen – noe som overrasket oss noe, gitt at disse har en rekke forbedringer kontra forgjengeren.

Sammenlignet med den eldre modellen har Apple holdt på mye av det samme designet. På innsiden får man derimot en raskere H1-prosessor, 50 % mer taletid og handsfree-funksjonalitet integrert med Siri. 

Ta en titt på vår fullstendige test av 2019-variantene av Apple AirPods

Apple AirPods i et etui mot en hvit bakgrunn.

(Image credit: Apple)

2019-AirPods med trådløst ladeetui

2019-oppgraderingen av Apple AirPods får man også med trådløst ladeetui. De faktiske øreproppene er identiske som de ovennevnte, så for ordenens skyld: etuiet er det eneste som skiller de to modellene.

Slipp AirPods-proppene rett ned det søte ladeetuiet, lukk lokket og legg den på en Qi-sertifisert trådløs ladepad (følger ikke med), og det er det. 

Geir Tandberg Steigan

Skribent, forfatter og illustratør med en spesiell forkjærlighet for produkter og brukergrensesnitt fra Apple. 

Med bidrag fra