Bästa Android-mobil (2024): 6 telefoner som är bäst i test

Det är lite svårt att välja ut marknadens allra bästa Android-mobil, eftersom Android är operativsystemet för mobiler som kan vara allt för alla. Är den bästa Android fullspäckad med banbrytande teknik? Eller är det ett suveränt fynd jämfört med de mest prisvärda telefonerna Apple-användare får nöja sig med? Android har verkligen något för alla och vi har telefoner på vår lista för alla behov och i alla prisklasser.

Galaxy S24 Ultra är utan tvekan den bästa mobilen just nu, men om du vill ha den bästa Android-mobilen för en ren Android-upplevelse, är det Pixel 8 Pro som du ska köpa. Samsung har dock mer att erbjuda än bara sitt senaste flaggskepp. Efter den fantastiska Galaxy S24 Ultra ger den prisvärda Galaxy A54 dig det bästa av vad Android har att erbjuda till ett fantastiskt pris. Du får Samsungs skärmar, Googles mjukvarukraft och en fantastisk design som håller jämna steg med dyrare alternativ.

Allt handlar inte heller om Samsung och Google i Android-världen, som OnePlus-fans säkert vet, och deras OnePlus 11 behåller sin plats på vår lista över de bästa Android-mobilerna. De släppte dock nyligen sin nya OnePlus 12, så det kan hända att den ersätter den tidigare modellen i topplistan inom kort.

Alla dessa Android-mobiler är trevliga  att använda men samtidigt kraftfulla. I den här guiden har vi inkluderat något för alla, från budgetvänliga telefoner till populära, avancerade flaggskepp. Skrolla bara vidare för att komma till vår topplista över bästa Android-mobiler just nu.

Bästa Android-mobil - snabblistan

Välkommen till vår snabblista, där vi ger dig en snabb översikt över alla de bästa Android-mobilerna just nu. Här får du en titt på designen, en kort beskrivning av varför vi gillar mobilen, det viktiga betyget och var du kan köpa den. Skrolla ned ytterligare för att läsa mer om detaljerna för varje mobil.

Bästa Android-mobil 2024

Varför du kan lita på TechRadar Våra expertgranskare spenderar timmar på att testa och jämföra produkter och tjänster så att du kan välja det bästa för dig. Läs mer om hur vi testar.

Här nedanför hittar du djupgående genomgångar av var och en av de bästa Android-telefonerna i vår topplista. Vi har tillsammans med det globala TechRadar-teamet testat varje modell utförligt, så att du kan vara säker på att våra rekommendationer är att lita på.

Bästa Android-mobil - bäst i test just nu

Samsung Galaxy S24 Ultra sedd bakifrån med S Pen mestadels utdragen.

Samsung Galaxy S24 Ultra är den absolut bästa Android-mobilen du kan köpa just nu. (Image credit: Philip Berne / Future)
Det absolut bästa från Samsung och den bästa Android-mobilen.

Specifikationer

Släppdatum: januari 2024
Vikt: 232 gram
Dimensioner: 162,3 x 79,0 x 8,6 mm
OS: Android 14 / One UI 6; 7 år av uppgraderingar
Skärmstorlek: 6,8 tum
CPU: Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 för Galaxy
RAM: 12GB
Lagring: 256GB/512GB/1TB
Batteri: 5 000 mAh
Bakre kamera: 200 MP f/1.7 vidvinkels, 12 MP f/2.2 ultravidvinkels, 50 MP f/3.4 periskop (5x), 10 MP f/2.4 telefoto (3x)
Front camera: 12MP f/2.2

Anledningar att köpa

+
Bättre prestanda och batteritid än någonsin tidigare
+
Fantastiska kameror förbättrar fotokvaliteten jämfört med förra året
+
Titanram och slitstarkt Gorilla Armor-glas

Anledningar att låta bli

-
Stor och tung – titan hjälpte inte med det
-
Många nya och fantastiska funktioner är gömda under fruktansvärda menyer
-
AI-funktioner är ofta onödiga och orsakar sämre prestanda

Samsung Galaxy S24 Ultra omfamnar vad det innebär att vara Ultra, en mobil som tar upplevelsen till helt nya höjder. Den erbjuder mer än någon annan mobil och lyckas på något sätt förbättra fjolårets Ultra på alla sätt. Galaxy S24 Ultra har bättre batteritid, snabbare prestanda och ännu bättre kameror, även om du också behöver betala lite mer för förbättringarna. De nya AI-funktionerna är det enda som kan sakta ner den här telefonen, förutom Samsungs åldrande och fruktansvärda programvara, som begraver alla spännande saker under lager på lager av inställningar och menyer. När du ser Ultra i aktion är det dock värt priset och vissa funktioner är helt magiska, även om det fortfarande finns utrymme för lite förbättringar.

Galaxy S24 Ultra-skärmen är platt i år, och avslutade därmed en serie av mobiler med rundade skärmar som blivit något av en signaturlook Samsung-mobiler. På fram- och baksidan har fjolårets Galaxy S23 Ultra mjukt rundade kurvor som gör att telefonen känns mycket trevligare att hålla i. Galaxy S24 Ultra är skarpare i jämförelse och även om den inte är obekväm känns den samtidigt påfallande stor. Titanramen hjälper inte heller dess vikt. Men trots det känns mobilen finslipad och premium - och för övrigt oförändrad i design från förra året.

Galaxy S24 Ultra har en enastående skärm som är livfull och som anpassar sig till olika ljusförhållanden. Den når anmärkningsvärda 2 600 nits i starkt solljus och lyckas samtidigt behålla tydliga färger på skärmen även i sina mest dämpade lägen ned till 1 nit. Den har en unik variant av en always-on-skärm som Samsung kallar S-View, som visar ett litet fönster på skärmen med tid, väder och notifikationer. Uppdateringsfrekvensen ligger på snabba 144 Hz och du får klara dig utan Dolby Vision-stöd.

Galaxy S24 Ultra markerar en milstolpe för Android, då den går förbi iPhone i benchmarktester, med exceptionell prestanda för gaming och produktivitet. Samtidigt som den konkurrerar med iPhone 15 Pro Max' hastighet överträffar den till och med den i olika aspekter. Men fördröjningar uppstår ibland med de nya AI-funktionerna. Hastigheten överlag är dock fortfarande imponerande och mobilen erbjuder oöverträffade spelupplevelser och snabb fotoredigering i Adobe Lightroom, men AI-funktionerna behöver finslipas lite.

Galaxy S24 Ultra utmärker sig när det kommer till batteritid och överträffar de närmsta konkurrenterna med imponerande 16 timmar och 45 minuter i tester. Trots en maffig storlek säkerställer Samsungs förbättrade energihantering längre uthållighet. Snabbladdning på 45W ger snabb påfyllning, även om konkurrenter erbjuder snabbare alternativ. En adaptiv energisparfunktion finns men ligger begravd i menyer, vilket kräver tråkig navigering. Trådlös laddning på 15W och strömdelningsmöjligheter ger mångsidighet. Dock medföljer ingen laddare i förpackningen.

Läs hela vårt test av Samsung Galaxy S24 Ultra

Bästa Android-mobil: Bästa värde

Google Pixel 7 ligger på ett vitt bord med hemskärmen aktiv och vänd uppåt.

(Image credit: Future / Alex Walker-Todd)
En suverän Android-mobil som ger utmärkt värde för pengarna.

Specifikationer

Släppdatum: oktober 2022
Vikt: 197g
Dimensioner: 155,6 x 73,2 x 8,7 mm
OS: Android 13
Skärmstorlek: 6,3 tum
Upplösning: 1080 x 2400
Chipset: Google Tensor G2
RAM: 8GB
Lagring: 128GB
Batteri: 4 355 mAh
Bakre kameror: 50MP (huvud) +12MP (ultravidvinkels)
Främre kamera: 10,8 MP

Anledningar att köpa

+
Relativt kompakt storlek
+
Ren programvara

Anledningar att låta bli

-
Dålig batteritid
-
Långsam laddning

Även om du kanske förväntade dig att Pixel 7a skulle vara vårt val som den mest prisvärda Android-telefonen, har Google gett Pixel 7 så bra rabatter under det senaste året att den nu är värt att betala lite mer för. Även om Pixel 6a fortfarande säljs till ett fantastiskt lågt pris, för bättre hållbarhet, trådlös laddning och mycket bättre fotografering, är Pixel 7 värd pengarna.

Pixel 7 är väldigt lik både sin föregångare och efterföljare, men med ett gäng av härliga färger att välja mellan kommer du att få något som känns fräscht även om det är en generation bakom Pixel 8. Färgalternativet citrongräs är en höjdpunkt. Vatten- och dammtåligheten har fått ett uppsving till IP68 och även om kameramodulen i metall må vara en vattendelare, är den fortfarande en klassisk design för Google och kommer att se subtilt annorlunda ut beroende på vilket färgalternativ du väljer.

Med Pixel 7 får du samma huvudkamera på 50 MP som Pixel 7 Pro, samt en liknande ultravidvinkelskamera på 12 MP. Du får också samma skärmhålskamera för selfies på 10,8 MP, plus 4K-videoinspelning upp till 60fps och stöd för 10-bitars HDR-videoinspelning för bättre färger, ljusstyrka och kontrast. Även om hårdvaran är intressant handlar Pixel-kameraupplevelsen egentligen mer om bearbetningen och mjukvaran, som här stöds av Googles kompetenta Tensor G2-chip.

Pixel 7 har en Full HD+-upplösning och bildförhållande på 20:9, och den körs på upp till 1 000 nits vid normal användning och kan tryckas upp till 1 400 nits på sin topp (25% ljusare än Pixel 6-skärmen) för bättre synlighet i ljusa omgivningar. Vi hade inga problem att få telefonen att hålla hela dagen och avslutade de flesta dagar med cirka 15% batteri kvar i tanken.

Läs hela vårt test av Google Pixel 7

Bästa Android-mobil: Bästa billiga

En överkomlig och prisvärd Samsung-mobil.

Specifikationer

Släppdatum: april 2023
Vikt: 202g
Dimensioner: 158,2 × 76,7 × 8,2 mm
OS: Android 13
Skärmstorlek: 6,4 tum
Upplösning: 1080 x 2340
CPU: Exynos 1380
RAM: 6/8GB
Lagring: 128GB / 256GB
Batteri: 5 000 mAh
Bakre kamera: 50 MP (vidvinkels) + 12 MP (ultravidvinkels) + 5 MP (makro)
Främre kamera: 32MP

Anledningar att köpa

+
Modern Samsung Galaxy-estetik
+
Bra förbättringar av kamerasystemet

Anledningar att låta bli

-
Lite tjock och tung
-
Ingen trådlös laddning

Galaxy A54 är i huvudsak en "lite"-version av Galaxy S23 som var Samsungs standardmodell för 2023 och ger massor av "S-serie"-funktioner till ett lägre pris. Det är inte den absolut billigaste mobilen Samsung erbjuder, men den är utan tvekan mellanklass och definitivt värd att överväga om du har en lite tajtare budget.

Mobilen mäter 158,2 × 76,7 × 8,2 mm och väger 202 g, så vi skulle beskriva den som medelstor. Den är inte så stor att den är obekväm att använda. Det är dessutom stilren då den använder samma designspråk som S23-serien. Färglaternativen är också fina.

Samsung Galaxy A54 har en av de snyggaste skärmarna du kommer att se på en mobil för det här priset. Det är en livfull, färgstark 6,4-tums Super AMOLED-panel, med en FHD+-upplösning, 120Hz uppdateringsfrekvens och 1 000 nits max ljusstyrka, vilket innebär några trevliga uppgraderingar jämfört med dess föregångare.

Huvudkameran är en optiskt stabiliserad 50MP f/1.8-sensor, ansluten till en ultravidvinkelskamera på 12MP och – efter att ha släppt sin föregångares djupsensor (tack vare pixlar med helt fokus på den nya huvudsensorn) – en 5MP f/2.4 makrosensor. Kamerorna tar foton som är ljusa och färgglada, vilket gör att bilder av djur, mat, landskap eller människor "poppar". Den har ett bra dynamiskt omfång för en mobil till det här priset och bilderna är också skarpa, så länge du tar dem med huvudkameran.

Galaxy A54 kan tävla med konkurrenter i samma prisklass när det handlar om kameror och bildskärm, men hamnar efter i prestanda. Chippet som används är Exynos 1380, som är ett eget chip från Samsung – och, även om det är hyfsat kapabelt, kan det inte mäta sig med liknande prissatta konkurrenter.

Batteriet är ganska stort med en kapacitet på 5 000 mAh och är även något vi fått se vissa konkurrenter erbjuda. Den ljusa skärmen och 5G kräver dock mycket kraft och vi fann att mobilen precis lyckades klara sig genom en dags användning i våra tester - knappt det faktiskt. Samsung Galaxy A54 ger dig några överraskande toppspecifikationer för sitt pris i vissa avdelningar, men i andra är den svagare än sina konkurrenter.

Läs hela vårt test av Samsung Galaxy A54

Bästa Android-mobil: Bästa batteritid

Google Pixel 8 Pro står upprätt på ett träbord med skärmen upplåst och vänd mot kameran.

Google Pixel 8 Pro har en helt suverän batteritid. (Image credit: Future / Philip Berne)
Android-mobilen med absolut bäst batteritid.

Specifikationer

Släppdatum: oktober 2023
Vikt: 213g
Dimensioner: 162,6 x 76,5 x 8,8 mm
OS: Android 14
Skärmstorlek: 6,7 tum
Upplösning: 1344 x 2992
CPU: Google Tensor G3
RAM: 12GB
Lagring: 128GB/256GB/512GB/1TB
Batteri: 5 050 mAh
Bakre kamera: 50 MP (vidvinkels) + 48 MP (ultravidvinkels) + 48 MP (telefoto)
Främre kamera: 10,5 MP

Anledningar att köpa

+
Bra material och matt finish
+
Utmärkt batteritid
+
Otroliga sju år av uppdateringar

Anledningar att låta bli

-
Android-inställningar och funktioner är förvirrande
-
AI-funktioner känns lite läskiga och opersonliga
-
Kamerorna slår inte iPhone 15 Pro

När det gäller att välja Android-mobilen med den absolut bästa batteritiden, finns det ingen direkt vinnare, men Pixel 8 Pro är en helt fantastisk mobil vars batteritid sticker ut som en av dess största säljpunkter.

Detta Googles mest ambitiösa Pixel-mobil hittills, med några seriösa kamerauppgraderingar som kommer att tillfredsställa även proffsfotografer och ett specialtillverkat Tensor G3-chipset för att köra Googles maskininlärningsfunktioner. Faktum är att Google är så säkra på den här mobilens prestanda att de utlovar hela sju år av stora uppdateringar, vilket är längre än någon annan mobiltillverkare för närvarande stöder sina mobiler.

På nästan alla sätt slår Pixel 8 Pro-skärmen den på iPhone 15 Pro Max, och till och med vissa bilder ser bättre ut när de tas med Googles senaste flaggskepp. Pixel 8 Pro har också Magic Editor, som kombinerar generativ AI med Googles Magic Eraser för att fixa och ändra bilder snabbt och enkelt.

Men mer om den där imponerande batteritiden: Pixel 8 Pro har inga problem att hålla i en hel dag av intensiv användning. Det borde inte komma som någon överraskning, eftersom den har ett större batteri än toppkonkurrenter som Samsung Galaxy S23 Plus och Apple iPhone 15 Pro Max. Google har verkligen packat in ett rejält batteripaket i den här mobilen och du måste köpa en gamingmobil för att hitta ett större. Den ovannämnda skärmen är ljus, men Google håller den kvar på en rimlig ljusstyrka som inte anstränger dina ögon eller laddar ur batteriet för mycket. Det finns gott om inbyggda funktioner för energihantering också.

Du kan välja mellan ett standard batterisparläge eller extremt batterisparläge, varav det sistnämnda begränsar fler appar och bakgrundsprocesser. Det finns också en gåtfull adaptiv batterifunktion som är aktiverad som standard. Exakt vad det innebär är lite oklart, men oavsett så fungerar det alldeles utmärkt, för batteritiden är helt fantastisk.

Läs hela vårt test av Google Pixel 8 Pro

Bästa Android-mobil: Bästa alternativa Android

OnePlus 12 mot en brun/gul klinkervägg som visar TechRadar-hemsidan på skärmen.

(Image credit: Philip Berne / Future)
Det bästa alternativa Android-flaggskeppet.

Specifikationer

Släppdatum: februari 2024 (utanför Kina)
Vikt: 220g
Dimensioner: 164,3 x 75,8 x 9,2 mm
OS: Android 14; Oxygen OS 14
Skärmstorlek: 6,82 tum
Upplösning: 1440 x 3168
Chipset: Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3
RAM: 12GB / 16GB
Lagring: 256GB / 512GB
Batteri: 5 400mAh
Bakre kameror: 50 MP vidvinkels + 48 MP ultravidvinkels + 64 MP 3X zoom
Främre kamera: 32MP

Anledningar att köpa

+
Fantastisk design och färger
+
Snabb prestanda och bra batteritid

Anledningar att låta bli

-
Ingen robust vattentålighet
-
Brist på generativa AI-verktyg

OnePlus 12 är ett bra alternativ till de nya AI-fokuserade telefoner. Även om den är långt ifrån dum, fokuserar den nya flaggskeppstelefonen från OnePlus på hastighet, prestanda och batteritid över en mängd generativa AI-verktyg; ungefär som sin föregångare gjorde.

En smart design kompletteras av en ganska intressant kamerauppsättning som ger några fantastiska bilder, förutsatt att du är villig att anstränga dig lite för att anpassa dig till kamerans egenheter. Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3-chippet i telefonens hjärta betyder att den lätt kommer att kunna köra krävande spel och multitasking.

Det som är extra uppfriskande här är att OnePlus 12 är konkurrenskraftigt prissatt jämfört med instegsmodellerna i Pixel 8- och Galaxy S24-serien, men erbjuder fler specifikationer för pengarna. Det betyder att vi får en doft av det förflutnas OnePlus, som erbjöd flaggskeppsutmanande telefoner till bra priser.

Som ett övergripande telefonpaket erbjuder OnePlus 12 snabb prestanda, en fantastisk AMOLED-skärm med en uppdateringsfrekvens på 120Hz och mycket snabb laddning; som förväntas från OnePlus. Visst, det känns utan tvekan lite oldschool när det gäller att inte erbjuda nya AI-funktioner, men för vissa kommer det att vara en välsignelse att slippa avancerade funktioner och bara kunna njuta av en vardaglig telefonupplevelse.

Kort sagt, OnePlus 12 är en fantastisk telefon och en utmärkt alternativ flaggskepp Android-telefon.

Läs hela vårt test av OnePlus 12

Bästa Android-mobil: Bästa vikbara Android

OnePlus Open står uppställd på ett bord och kör Genshin Impact på sin innerskärm.

(Image credit: Future / Philip Berne)
En av de absolut bästa vikbara Android-mobilerna.

Specifikationer

Släppdatum: oktober 2023
Vikt: 239g
Dimensioner: 153,4 x 143,1 x 5,8 mm (öppen); 153,4 x 73,3 x 11,7 mm (stängd)
OS: Android 13
Skärmstorlek: 7,82 tum / 6,31 tum
Upplösning: 2440 x 2268 / 2484 x 1116
Chipset: Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2
RAM: 16GB LPDDR5X
Lagring: 512GB UFS 4.0
Batteri: 4 805 mAh
Bakre kamera: 48 MP (vidvinkels) + 48 MP (ultravidvinkels) + 64 MP (telefoto) med 3x optisk zoom
Främre kamera: 20MP + 32MP

Anledningar att köpa

+
Större skärmar på in- och utsidan
+
Designen ser ut och känns mer "normal" än andra vikbara
+
Bästa kamerorna bland alla vikbara mobiler

Anledningar att låta bli

-
Inte lika funktionsspäckad som Galaxy Z Fold 5
-
Wow, vilken stor kameramodul

OnePlus Open är den nyaste telefonen på den här topplistan och vi anser att den är bland de bästa vikbara telefonerna (om inte den bästa vikbara telefonen) man kan köpa just nu.

Visst, Samsung Galaxy Z Fold 5 erbjuder många fler specialfunktioner, och Google Pixel Fold använder kraften i Android på ett sätt som bara Google-tillverkade telefoner kan, men i nästan alla andra avdelningar är OnePlus Open det bästa som finns.

För oss är detta den första vikbara mobilen som helt enkelt känns rätt. Medan Pixel Fold är för kort och Galaxy Z Fold 5 är för smal i bredd, träffar Open precis rätt i sin design och det är den viktigaste förbättringen OnePlus kunde ha gjort av den vikbara formfaktorn. Om du betalar dubbelt så mycket för en telefon bör du inte känna att den är fel storlek hälften av tiden.

Jämfört med andra vikbara mobiler är OnePlus Open bara bättre. Det är en bättre storlek när den är stängd. Det är enklare att öppna. På alla sätt är Open en bättre upplevelse, men OnePlus stannade inte vid det vikbara gångjärnet. De lade också till något som ingen annan tillverkare av vikbara telefoner har lyckats med hittills, nämligen riktigt bra kameror.

På var och varannan vikbar telefon har storleksbegränsningarna för formfaktorn resulterat i kameror som sträcker sig från sämre till rent av hemska. OnePlus Open har gängets bästa kameror och kommer nära att vara lika bra som de bästa vanliga kameramobilerna, närmare än någon annan vikbar vi har testat hittills.

Läs hela vårt test av OnePlus Open

Bästa Android-mobil: köpråd & vanliga frågor

Vilken Android-mobil är bäst?

Samsung släppte nyligen sin nya Galaxy S24-serie och i vanlig ordning sticker Galaxy S24 Ultra ut som en riktig bjässe. Det är den absolut bästa Android-mobilen du kan köpa just nu, om du vill ha avancerade funktioner och en snabb prestanda. 

Om du däremot vill ha något med ett lite mer överkomligt pris, kan vi rekommendera att du kollar in modeller som Galaxy A54, som är den just nu bästa Android-mobilen i mellanklass enligt oss. Utöver det har vi fått se några intressanta alternativ presenteras från sådana som OnePlus och Google under det senaste året, så det kan vara en bra idé att kolla in även deras sortiment.

Vad ska jag titta efter när jag köper ny mobil?

Skärmstorlek, upplösning, batteritid, kraft, kameraprestanda och pris tenderar att vara de viktigaste sakerna att tänka på när man letar efter en av de bästa Android-mobilerna. Toppmodellerna kommer att briljera på de allra flesta eller samtliga områden – men ofta till ett högt pris.

När det kommer till skärmen är större inte alltid bättre. Om du har små händer eller vill kunna använda din mobil med bara en hand, kanske du vill överväga något mer kompakt.

Vilket Android-märke är bäst?

Samsung är enligt oss det bästa Android-märket just nu. Men svaret beror ju självklar på dina egna behov, preferenser och budget. Samsungs flaggskepp brukar dock alltid rankas högt upp i vår topplista över bästa Android-mobiler. Men märken som OnePlus, Xiaomi, Oppo och fler släpper också riktigt starka mobiler.

Är Android eller iOS bättre?

Det handlar om personlig smak. Med Android får du ett mycket bredare utbud av mobiler och märken, så det kan vara enklare att hitta en mobil med de funktioner (och till ett pris) som du är nöjd med. Med iOS får du en mer konsekvent upplevelse på alla mobiler och iPhones fungerar bra med Apples andra produkter och tjänster.

Bästa Android-mobil: så testar vi mobiler

Vi i TechRadar-teamet testar alla mobiler du hittar i vår topplista över bästa Android-mobiler. Vi granskar dem grundligt och kollar på saker som prestanda, batteritid, byggkvalitet, funktioner, design och mer. 

Vi testar exempelvis batteritiden grundligt genom att använda mobilen lite, måttligt och intensivt under dagen för att se hur mycket batteri vi har kvar i tanken på kvällen. Vi kör också videotester, där vi spelar upp en video eller film på loop för att se hur länge mobilen orkar hålla igång innan batteriet tar slut. 

När batteriet väl behöver fyllas på testar vi de olika alternativen för laddning och kollar hur lång tid det tar att ladda batteriet helt och hur mycket batteritid du får på en snabb påfyllning på exempelvis tio minuter på morgonen innan du ska iväg till jobbet.

Kamerorna är också något vi testar grundligt på alla mobiler. Vi tar med dem ut på långa kameraturer för att fota i olika ljus och miljöer. Vi fotar olika typer av motiv som stadsmiljöer, landskap, mat, husdjur och mer. Vi testar också alla olika fotolägen, zoom och hur användarvänlig kameraappen är med mera. 

Vi jämför sedan allt detta med mobilens pris för att se hur prisvärd den är och ger den slutligen en ranking topplistan. Topplistan uppdateras dessutom med jämna mellanrum för att inkludera alla de senaste mobilerna som är bäst i test från olika märken.

Amanda Westberg
Content manager

Amanda Westberg älskar allt som har med gaming att göra och skriver gärna om nya spel, streams och e-sport. Som träningsfreak har hon även en förkärlek för smartklockor och håller alltid koll på de senaste modellerna och spännande nya funktioner. Filmer, serier och streamingtjänster ligger också högt upp på hennes topplista på saker att skriva om.

Bidrag från