Samsung Gear S3:n akunkesto parani uuden päivityksen myötä

Samsung Gear S3:n uusi päivitys pyrkii parantamaan älykellon akunkestoa päivittäiskäytössä.

Päivitys on saatavilla nyt jo ainakin Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Etelä-Koreassa, mutta muutkin maat saavat todennäköisesti päivityksen piakkoin. Päivitys ei tuo älykelloon mitään uusia ominaisuuksia, mutta parantaa sen akunkestoa.

Päivitys on nimeltään R760XXU2CRC3 ja sen saa asennettua menemällä puhelimella Samsung Gear -sovellukseen, painamalla asetuksia, valitsemalla Gearin tiedot ja näpäyttämällä Päivitä Gearin ohjelmisto. Päivitys ilmestyy valikkoon automaattisesti, kun se tulee saataville Suomeen.

Samsungin mukaan ohjelmistopäivityksen pitäisi parantaa myös bluetooth-yhteyden vakautta. On kiinnostavaa nähdä, miten konkreettisesti eron tulee huomaamaan.

Osa uutisemme linkeistä johtaa englanninkielisille sivuille. Teemme jatkuvasti töitä saadaksemme entistä useamman sivun suomen kielelle.

Samsung hioi hyvästä entistä paremman

Samsung päivitti Gear S3:een Tizen 3.0 -käyttöliittymän loppuvuodesta 2017. Päivityksen mukana kello sai paljon uusia ominaisuuksia kuten monta eri urheilumuotoa yhdistävän multi-workouts-toiminnon, ravintoseurannan sekä täysin uuden käyttöliittymän.

Päivityksen ensimmäinen versio kulutti kuitenkin akkua liian nopeasti, joten Samsung veti sen takaisin, korjasi akkuongelman ja julkaisi ohjelmiston uudelleen muutaman päivän kuluttua.

Olemme olleet tyytyväisiä jo nykyiseen akunkestoon, mutta uusimman päivityksen pitäisi pidentää kellon käyttöaikaa entisestään. Esimerkiksi uudempi ja kalliimpi Samsung Gear Sport kestää noin kaksi päivää, kun taas Gear S3 selviää yhdellä latauksella helposti jopa neljä päivää.

Emme ole saaneet vielä asennettua TechRadarin Gear S3:een uutta päivitystä, joten emme pysty vielä sanomaan, kuinka paljon se parantaa kellon akunkestoa.

Odotamme myös suurempia uutisia Gear-mallistoon, sillä olemme kuulleet entistä enemmän huhuja uudesta Samsung Gear S4:stä. Yhden raportin mukaan Samsungin olisi jo varmistettu kehittävän uutta kelloa.

Lähde: Phone Arena

James Peckham

James is Managing Editor for Android Police. Previously, he was Senior Phones Editor for TechRadar, and he has covered smartphones and the mobile space for the best part of a decade bringing you news on all the big announcements from top manufacturers making mobile phones and other portable gadgets. James is often testing out and reviewing the latest and greatest mobile phones, smartwatches, tablets, virtual reality headsets, fitness trackers and more. He once fell over.